Pomlad se je začela, kar pomeni tudi večje delo na vrtovih, njivah in poljih. 

Velika izbira traktorjev ob začetku pomladi

Ena najbolj predvajanih znamk traktorjev Solis, danes odpira svoja vrata vsem zainteresiranim kmetovalcem, ki se odločajo za nakup velikega ali malega, zmogljivega traktorja. Po ugodnih cenah je traktor mogoče dobiti tudi v Mariboru.

Na dnevu traktorjev Solis na Tržaški cesti 23 v Mariboru bo jutri v petek, 22. marca, od 10. ure dalje moč videti male traktorje Solis 20 in 26 konjskih moči, ki so primerni za vrtove, manjše njive, košnjo ipd. Malim traktorjem Solis pravijo tudi MALI VELIKAN! So izredno vzdržjivi, kar dokazujejo tudi Mitsubishijevi motorji.

Videli bomo tudi večje traktorje Solis , z, 50, 75 in 90 konjskih moči, ki jih poganja Zetorjev motor. So zelo vzdržljivi, dobro opremljeni in okretni in so prava izbira za dela v kmetijstvu, vrtnarstvu, sadjarstvu in vinogradništvu.

So pa Traktorji Solis so najhitreje rastoča traktorska blagovna znamka na evropskih tleh. International Tractors Limited (ITL) letno prizvede preko 100.000 traktorjev in jih pod blagovnima znamkama Solis in Sonalika prodaja na petih celinah. Tudi v Sloveniji. Cenovno so traktorji Solis zelo ugodni. Beseda SOLIS je špansko ime in izhaja iz latinske besede sol Solis, kar pomeni sonce. Modra barva pa predstavlja stabilnost, moč in eleganco.

Na dnevih traktorjev Solis se bo prav gotovo za vsakega kmetovalca našlo nekaj zanimivega, zatrjujejo pri podjetju PJ Agro, s Tržaške 23 v Mariboru, kjer bo od 17. ure dalje poskrbljeno tudi za zabavo s TV oddajo Polka in majolka in glasbenimi gosti v njihovi dvorani bara Naomi, kjer bodo vsem kupcem postregli tudi s kavico.

M.G.