POZOR! Po spletu kroži lažna nagradna igra

slika. boyanov.com

Podjetje Lidl ne obljublja 500€ nagrade!

V podjetju Lidl Slovenija opozarjajo na lažno nagradno igro, ki te dni kroži po spletu. V njej naj bi podjetje Lidl obljubljalo darilne bone v vrednosti 500 evrov.

Na svojem FB profilu so zapisali: Spoštovani prijatelji, ponovno ste nas opozorili na nagradno igro, ki obljubljala nagrade v nakupovalnih bonih v zameno za vaš odgovor in podatke. Obveščamo vas, da naše podjetje s to aktivnostjo NI NIKAKOR povezano! Prosimo vas, da o tem obvestite tudi vaše prijatelje in našo objavo delite.

Prav tako vas prosimo, da objavo lažne nagradne igre tudi sami prijavite, saj lahko le na tak način skupaj preprečimo nadaljnje zlorabe. Svetujemo vam še, da ne puščate svojih podatkov in ne dajete svoje telefonske številke, saj se s tem izpostavljate tveganju zlorabe le-teh in morebitnim neželenim stroškom. Priporočamo, da vedno preberete drobni tisk ali pravila igre v tovrstnih aktivnostih.

Najlepša hvala za razumevanje!

Upajmo vsi skupaj, da je to, kar svetujejo v podjetju Lidl svojim kupcem storilo tudi podjetje samo in da bo takuh zlorab čim manj!

M.G.