RAZKRIVAMO! NOVA LAŽ ŽUPANA ARSENOVIČA? Tajni račun v Švici naj bi zaprl šele preteklo soboto?

slika: topnews

Smo Arsenoviča dobili na novi laži? Po poročanju oddaje Faktor in kot dokazujejo posnetki, ki so jih pridobili v omenjenie oddaji NI Aresenovič zaprl skrivnostnega švicarskega računa 21. 9. 2011, kot trdi sem, ampak šele preteklo soboto.

Skrivnostni račun v Švici naj bi bil preteklo soboto še odprt!

Kot trdijo v TV oddaji Faktor, naj bi imel Saša Arsenovič svoj račun v Zürichu v Švici, v banki Schroder & Co Bank AGimel, kjer naj bi mu Nemci za nakup podjetja S.Oliver SLO d.o.o., nakazali 3 in pol milijone evrov.

Arsenovič je takrat zagotavljal, da je bil račun v Švici odprt 6. 11. 2010 in bil tudi kmalu zaprt in sicer 21. 9. 2011.

Preberite tudi: Nove laži župana Arsenoviča, FURS in KPK še molčita?!

Dokumenti razkrivajo drugače

Na razkritje o računu v Švici naj bi se Arsenovič odzval v stilu levih politikov novega kova, z lažjo. Kot dokazuje pričujoča fotografija naj bi bil račun preteklo soboto še odprt in je sprejemal transakcije!

slika: TV oddaja Faktor

Na naslednji fotografiji, (spodaj) ki so jo prikazali v oddaji Faktor, pa vidimo, da račun v Švici ni več odprt. Torej Arsenovič (po razkritju) nima več tega tajnega računa v Švici. Lahko pa ima kje še kakšnega drugega, a s tem se bodo ukvarjali tudi organi pregona in FURSa, kamor naj bi po naših neuradnih podatkih tudi prijavili sporna Arsenovičeva poslovanja.

slika: TV oddaja Faktor

Ja laž ima kratke noge, pa naj gre za navadnega človeka, ali nekoga na položaju. Upajmo le, da bodo pristojne službe opravile svoje delo.

M.G.