V Mariboru je na voljo kar 300 prostih delovnih mest. Tudi nekaj zelo zanimivih

Vir: Pixabay
Kar 105 delovnih mest je na voljo v Mariboru. Iščejo šoferje, skladiščnike, montažerje, prav tako tudi prodajlce živil, ipd. Iščejo pa tudi modne stiliste, direktorje ipd. Sicer pa je stopnja registrirane brezposelnosti še vedno slaba, za Meribor je 10.7%.
Nekaj zanimiviha delovnih mest

Trgovina Allegria išče prodajalca in stilista v svoji poslovalnici v Mariboru., ki bi prodajal modna oblačila, obutev in dodatke, stiliral stranke ter jim prijazno in strokovno svetoval. Ob tem bi moral tudi sodelovati z direktorico, reševati reklamacije in skrbeti za urejen delovni prostor. Imeti mora izkušnje na podobnem delovnem mestu, poznavati modo in materiale, imeti sposobnost stiliranja in določena računalniška znanja. Zainteresirani in ustrezni razpisnim pogojem lahko predstavitev pošljete preko e-sistema mojedelo.com.

Javni zdravstveni zavod Mariborske lekarne zaposlujejo farmacevta.  Imeti mora izkušnje na podobnem delovnem mestu, poznavati modo in materiale, imeti sposobnost stiliranja in določena računalniška znanja. Zainteresirani in ustrezni razpisnim pogojem. Prijave za delo najdete TUKAJ

Therapia je prvo fizioterapevtsko podjetje v Sloveniji, ki se je specializiralo za delo na domu. V ta namen so za naše pretežno starejše paciente razvili tehniko fizioterapije, s katero dosegajo 97 odstotkov uspešnost pri ponovni vzpostavitvi kvalitetne hoje. To bi radi naučili tudi novega sodelavca, fizioterapevta, ki mu nudijo takojšen začetek delovnega razmerja, in sicer za nedoločen čas. Ta mora imeti zaključen vsaj višješolski študij fizioterapije, opravljen izpit B-kategorije in osnovno znanje uporabe MS Office. Razpis za delo najdete TUKAJ.

Zaposluje tudi Mestna občina Maribor, ki potrebuje koordinatorja v službi za mestne četrti in krajevne skupnosti v sekretariatu za splošne zadeve. zaželjena je višješolska (prejšnja), višja strokovna izobrazba. Zaželeno je, da prijava vsebuje tudi življenjepis, kjer kandidat poleg formalne izobrazbe navede tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil. Kandidat naj v prijavi navede tudi elektronski naslov, na katerem je dosegljiv. kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti. Razpis za delo najdete TUKAJ.

Sicer pa ZRSZ išče tudi veliko število avtomehanikov, bolničarjev – negovalcev, CNC operaterjev, čistilcev in delavcev v proizvodnji.

Vsa prosta delovna mesta pa si lahko ogledate TUKAJ.

SIFA