Afera Đokovič! Je okuženi tenisač hodil okoli dan po potrjeni okužbi?

Foto: Beograjska teniška zveza  / Facebook, 17. december 2021

Je bil Đoković res meseca decembra okužen s koronavirusom, je okuženi hodil okoli in se rokoval, ali pa je test o prebolevnosti ponarejen?

Afera Đokovič pušča več vprašanj, kot odgovorov. Sodni dokumenti, v katerem odvetniki Novaka Đokovića razkrivajo, da naj bi se Srb 16. decembra okužil s koronavirusom, dvigajo ogromno prahu. Beograjčan je namreč le dan zatem podeljeval nagrade in priznanja mladim teniškim igralcem v svojem teniškem centru. Je torej številka ena svetovnega tenisa kljub potrjeni okužbi hodil naokoli in širil virus ali pa je njegov test lažen? Piše portal Sportklub.

Dan po potrjeni okužbi, torej 17. decembra, je bil Đoković celo brez maske prisoten na slovesnosti v Beogradu v svojem teniškem centru, kjer je delil nagrade in pokale mladim tenisačem, je na družbenih omrežjih objavila Teniška zveza Beograda, kar sedaj povzemajo tudi največje svetovne agencije.

“Še več: 17. decembra, dan po * Đokovićevem domnevno pozitivnem PCR testu 16. decembra, se je Đoković udeležil slovesnosti za otroke v Teniškem centru Novak. Veliko objav tamkajšnjih otrok, ki so se tisti dan slikali z njim, spet v zaprtih prostorih brez mask,” lahko preberemo na twitterju!

Če je podatek o potrjeni okužbi točen, se postavlja vprašanje, zakaj Đoković ni bil v izolaciji, ampak je hodil svobodno in se je celo udeleževal dogodkov, kjer so bili prisotni tudi otroci. Seveda zato tudi sprašujemo, ali je bil mogoče test o prebolevnosti celo ponarejen?

Povezane objave

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Znana je huda kazen, nogometnemu klubu Maribor!

BEDASTO! Franci Kek sredi košarkarske tekme vdrl na igrišče in se ulegel na tla!