Andrej Hoivik, Stojmanovi-Duh prijavil sovražni govor na spletu. Zgodilo se ni nič.

Andrej Hoivik, zajem slike

Kandidat za predsednika Slovenije, Miha Kordiš je spet zašel z začrtane poti, da hoče biti predsednik vseh Slovencev. Očitno le ne more iz svoje kože in v svojih pridigah proti desnici in z besedami fašizem, omenja ponovno stranko SDS.

Kandidatu za predsednika države Kordišu očitno še dolgo ne bo jasno, kaj pomeni biti predsednik. Opletanje z umazanim levim jezikom, pač ne sodi med tako funkcijo. Očitno ga je iz stola dvignil izid volitev v Italiji, kjer je premočno zmagala stranka Bratje Italije. Tu pa Kordiš vidi vse vrste zarot, v isti koš namreč meče Mussolinija, fašiste, Madžarske, celo stranko SDS in Janeza Janšo. Očitno se mu je ob vesti, kdo je zmagal v Italiji res zameglil razum.

Se je pa ob izpadu Kordiša odzval Andrej Hojvik, poslanec stranke SDS in zapisal: “Spoštovana ministrica Emilija Stojmenova Duh, prijavljam spletni sovražni govor, ki ste ga večkrat naslovili. Opozorite svojega koalicijskega poslanca iz stranke Levica, predsednika Odbora za socialne zadeve v državnem zboru in kandidata za predsednika Slovenije, da naj nemudoma preneha s takim naslavljanjem moje stranke.”

Ko dobimo odgovor ministrice (če ga dobimo) ga bomo tudi objavili!

Povezane objave

Luka Svetina o podli levičarski zlorabi njegovega imena pri referendumu o RTV!

Praznična Slovenija – kje so najlepše lučke?

Golobov popoln nadzor nad mediji v Sloveniji, kot Hitlerjev leta 1933 v Nemčiji?’#Odzivi

1 komentar

Čakija Noris 27. 09. 2022 - 5:54
Kordiš, Nemec in podobni pasji sinovi, niso vredni drugega, kakor nehumane evtanazije.
Dodaj komentar