Anja Bah Žibert prejela grožnjo z grozljivo vsebino, z željo po likvidaciji!

Anja Bah Žibert

Prosim, kupi si Reporter, upam, da imaš 3,60 evra in malo čitaj, če znaš,” je zapisala neznanka v začetku pisma, nato pa neizzvan izbruh nasilja pospremila z izrezki iz tednika Reporter, popisanimi in počečkanimi, z napol blodnjavimi grozilnimi sporočili.

Očitno je blazna ženska velika bralka revije Reporter in si svoje mantre hrani z njihovimi bizarnimi neumnostmi, kar pri reporterju pravijo članki. Od takega novinarskega sovraštva do poslancev SDS, ter novinarjev Nove24TV, je očitno le še korak. 

Na naslov poslanke SDS Anje Bah Žibert je prispelo srhljivo grozilno pismo, ob katerem ti zaledeni kri. Neka blazna ženska, očitno pod vplivom Reporterjevih laži in hujskanj ter nedavne volilne zmage Gibanja Svoboda, je poslanki, Borisu Tomašiču in Aleksandru Rantu zagrozila, da jih bo ustrelila, in to s pregovorno puško, ki jo je Šarec pustil v koruznem polju. “Jaz iščem Šarčevo puško po vseh njivah s koruzo, pa je do danes še nisem našla, da bi te prišla ustrelit. Pridemo z vilami in krampi na SDS, če se takoj ne poberete iz parlamenta. Sedaj imamo Svobodo,” je zapisala. Grožnjam niso ušli tudi ostali opazni poslanci SDS.

Levim neumnostim, ki jih producira levo trobilo Reporter, očitno nasedajo tudi ženske, ki očitno razmišljajo le z levo stranjo možganov. In še dobro, da je neznanka uporabila svojo pisavo in jo bo policija lahko prej odkrila.

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”