Arsenovič za ljubljansko podjetje A.T. Kearney d.o.o kar 860.000€ ?

Se bo mariborskemu županu  Arsenoviču jutri zgodila ulica? Ljudje v Mariboru so jezni. Na dan pa prihajajo nove in nove Arsenovičeve rabote?

ČUDNE RABOTE PRI FINANCIRANJU PODJETJA A.T. KEARNEX D.O.O.?

Kot smo danes lahko prebrali na vedno bolj obiskani Facebook strani Saša Arsenovič odstopi nekatera  podjetja na račun Aresenoviča dobro služijo. Eno takih naj bi bilo ljubljansko podjetje A.T. Kearney d.o.o., kot se sami radi pohvalijo, so vodilno svetovalno podjetje za svetovanje pri upravljanju z uradi v več kot 40 državah. So podjetje v lasti partnerja, ki se med seboj zavezuje, da bo strankam pomagalo doseči takojšen vpliv in povečati prednost pri svojih najbolj kritičnih vprašanjih.

Kot pišejo na facebook strani, naj bi Arsenovič prisilil direktorje občinskih podjetij, da so »donirali« 60.000 EUR za svetovanje temu ljubljanskemu podjetju A.T. Kearney d.o.o. Skupaj naj bi doniralo ker šest podjetij (Nigrad, Snaga, Vodovod, Pogrebno podjetje, Energetika in Marprom), kar pomeni pomeni skupno 360.000 EUR, pišejo na strani.

[color-box color=”yellow”] A to še ni vse. To podjetje A.T. Kearney d.o.o. , naj bi bilo, po mnenju župana Arsenoviča upravičeno tudi do dodatne nagrade, ki naj bi znašala 500.000 EUR, kar panaj bi plačal holding. oziroma po domače povedano vsi mi?[/color-box]

Izbor svetovalca ljubljanskega podjetja A.T. Kearney naj bi bilo na trhlih nogah, sam župan, če gre verjeti zapisanemu na facebook strani, pa naj bi pritiskal na komisijo, da izbere edino podjetje, ki je na razpisu oddalo dopustno ponudbo. Drugo podjetje naj bi se izločilo samo, ker je namerno oddalo višjo ponudbo od razpisane dopustne višine vrednosti ponudbe.

Komisija bi morala razpis po zakonu ponoviti, a naj bi Arsenovič pritiskal na člane komisije, da te zakonske obveze ni izpolnila. Tako je na komisija koncu izbrala ljubljansko podjetje.

Kdo bo vse to plačal?

P.M.

Povezane objave

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Vikend rezerviran za člane SDS, mariborske in podravske regije!

Pozor! Prihajajo nevihte z nalivi, sodra, veter in sneg. (grafika padavin)