Asta Vrečko obtožila desne medije, da skušajo Levico povezati z afero Smodej?

Saj ni res, pa je. Afera Smodej še vedno močno odmeva po Sloveniji. Kulturni center Fotopub pa je bilo zbirališče predvsem leve kulturne scene.

Odkar je izbruhnila afera Smodej, so se tudi levi mediji zavili v molk. O aferi poročajo zelo previdno, ali pa sploh ne, kajti na zabavah v Fotopubu so se zabavali predvsem levi kulturniki, z njimi pa so se družili tudi člani Levice. Med njimi tudi kulturna ministrica Asta Vrečko.  

Prav kulturna ministrica pa povezavo Levice s Smodejem vztrajno zanika. Za tako propagando, je obtožila kar desne medije, ki naj bi bili krivi, da se blati stranko Levica. “Kar se tiče povezava med stranko Levica in afero Smodej je to “sfabricirano” s strani desnih medijev,” je dejala na njej bolj ljubi informativni oddaji 24ur na POP TV.

 

Pri Aferi Smodej torej nima nič kulturna ministrica Asta Vrečko, nima nič minister za delo Luka Masec, ni ne zabavljač Miha Kordiš? Slike, video posnetki in pričevanja pa so plod domišljije desnih medijev?

Očitno pri Levici očitno še vedno verjamejo v pravljice!

Povezane objave

Središče na nogah! Urad za migracije potrdil, sklep vlade: “V Središču ob Dravi bo stal azilni dom.”

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

1 komentar

Bojan Pavelsek 28. 08. 2022 - 4:51
Všeč mi je ministrica za kulturo Asta Vrečko, ki trdi, da je plačilo RTV prispevka zapisano v Ustavi RS. Všeč mi je ministrica za kulturo Asta Vrečko, ki govori, kot učenka 4.razreda osnovne šole. Ministrica za kulturo Asta Vrečko je dodana vrednost Holobove vlade. Čestitke Asti Vrečko!!!
Dodaj komentar