Bandelijevo novo prekladanje laži zoper shod upokojecev

Bandelli in druščina

Saj ni res pa je. Politični odpadnik Marko Bandelli, katerega ne povoha niti Robert Golob, je postal nov, skrb vzbujajoči borec za pravice upokojencev.

Marko Bandelli, propadli politik, propadle stranke SAB in novo pečeni član stranke DeSUS, je ponovno v pogonu. Tokrat se krčevito bori za pravice upokojencev. Res neverjetno. Očitno mora biti lider upokojencev na levici tisti, ki ima v garaži več različnih znak avtomobilov. Začelo se je pri propadlem Erjavcu, nadaljuje se pri propadlem Bendelliju. Skrbi pa ga namreč shod upokojencev, ki je napovedan za 1. marec on 12.30 na Trgu Svobode. 

Bandelliju, ki težko loči zrnje od plevela, in meša hruške z jabolki, odgovarjajo iz ljudske iniciative upokojencev: “SDS seveda ne organizira nobenih prevozov vsi avtobusni prevozi pa so individualni. Ljudje so si prevoze organizirali sami. Upokojenci imajo možnost tudi brezplačnega prevoza z vlakom. In naj še enkrat poudarimo! Avtobusnih prevozov ne plača nobena stranka ne SDS ne NSi, ne Svoboda, ne SD. Zato naj Bandelli ne laže in ne zavaja ljudi.

Veliko bolje bi bilo, da bi se Bandeli ukvarjal z betonom, kot s politiko. Slednja mu ne gre najbolje od rok!

Povezane objave

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”

Nesramna Asta Vrečko, desnico obtožila laži. A dokazi govorijo drugače?

2 komentarja

marker 20. 02. 2023 - 10:50
Upokojenci imamo zastonj kartice za vlak in medkrajevni avtobus. V večini mest je tudi že mestni avtobus zastonj za upokojence. Zato ne nakladajte o teh 1o evrih.
marker 20. 02. 2023 - 13:09
Globoka država bi rada dala na čelo DeSUS-a osebo s polnimi žepi, ki mu nič več ne manjka, razen oblasti in da je v soju kamer. Sušnik je odletel zaradi svoje izjave. Taka oseba je idealna za zatiranje upokojencev pri željah za višjo pokojnino. Svetujemo članstvu DeSUS-a, da nehajo plačevati članarino in se izpišejo. Vi ste tam samo zato, da izvolite vodstvo DeSUS-a v parlament. Včlanite se tam, kjer kaj dobite in kjer se res trudijo za vas. V DeSUS-u ni prihodnosti in višjega standarda tudi ne.
Dodaj komentar