Bandelli žaljivo nad predsednika programskega sveta RTV!

Bandelli in druščina

Resnica včasih res zaboli. Še posebej Marka Bandellija, ki se nad vsako kritiko o sebi ali stranki SAB odzove zelo eksplozivno?

Očitno se je v poslancih SAB naselil dvom, da bodo 24. aprila ostali brez službe in bo Bratuškova s svojo strančico odšla le še v zgodovino. Upajmo le, da Bandellijevi otroci spet ne bodo jokali. Tokrat se je Bandelli spravil kar nad predsednika programskega sveta RTV Petra Gregorčiča zaradi njegove izjave, da stranka SAB škoduje državi. 

Bandelli se je na te izjave odzval v njegovem slogu. Torej arogantno in žaljivo. Tako je zapisal: “Poglejte sramoto od človeka. Zaradi tega mene ne bo več na soočenju na Planet TV. Toi e predsednik programskega sveta RTV, ki hvali predvsem Novo Slovenijo. Ugrabitelji RTV, palica ima vedno dva konca, če je kolikor kaj pravice na tem svetu!”

Je pa bandeli kmalu za tem dobil tudi odgovor enega izmed uporabnikov twitter profila. “Da prijaznega in spoštljivega človeka, kot je P. Gregorčič, označiš za sramoto od človeka, je bolje, da se sam po hitrem postopku skriješ v sod poln vina in se zapiješ do smrti. “Zlatni lančići” okrog vratu ne nosijo ravno pametne glave”

In take in drugačne Bandellije, naj bi 24. aprila volili za v državni zbor?

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”