Bogati ljubimci Golobove ljubice in ena najdražjih manikur na svetu?

Tina Gaber, slika družbena omrežja

Tina Gaber, ljubica predsednika vlade, ki še vedno ni ločen od žene, ima rada bogate ljubimce, še bolj pa razkošje in bogastvo.

O zapravljanju Tine Gaber je bilo že veliko zapisanega. Ženska pač rada živi na veliki nogi. Še posebej sedaj, ko je “ujela” Goloba. Kar pa je v bistvu dobro, vsaj predsednik vlade ne bo več spal pri prijatelju na kavču, ampak se je preselil kar k njej. Ima pa Golob očitno veliko “našparanega” denarja, da si z ljubico lahko privoščita kaj dragega in razkošnega. 

Tina pa je že od nekdaj oboževala luksuz. Pred leti, ko jo je javnost spoznala kot manekenko, ki je osvojila tudi lepotni naziv miss Hawaiian Tropic 2008, je razkrila, da so ji naredili nohte iz 18-karatnega zlata, okrašene z diamantom. “Gre za tretjo najdražjo manikuro na svetu in zagotovo najprestižnejšo na Balkanu,” se je takrat pohvalila Gabrova. Cena tovrstnega tretmaja sicer lahko stane med 500 in 25 tisoč evri. V njenem primeru je bilo potrebno odšteti kar po 600 evrov za en noht. Piše portal Nova24TV.

Bogata kariera osvajanja bogatih, ni za Gabrovo nič nenavadnega. Kar nekaj časa je bila recimo v razmerju s Primožem Bohincem, Za obletnico jo je odpeljal v prestižno sobo hotela The Beverly Wilshire, kjer so snemali svetovno znani film Čedno dekle (Pretty Woman). Bila naj bi v vezi tudi z nekdanjim slovenskim politikom in bivšim ministrom za promet Patrickom Vlašičem. kjer sta se  objemala na luksuzni jahti, ki je bila v lasti poslovneža Rajka Hrvatiča. Bila je tudi z bogatim poslovnežem Klemnom Nicolettijem, znanem kot družbenik podjetja Majbert Pharm, ki je med epidemijo koronavirusa dobavljalo teste za množično testiranje. Pred Golobom je bil v igri tudi skrivnostni bogataš iz Monte Carla, s katerim je bila celo zaročena. Gabrova naj bi se celo preselila monaško kneževino. No na koncu pa je ostala v Sloveniji. Kako tudi ne, saj je “omrežila” bogatega predsednika vlade. 

Tina Gaber in Robert Golob, slika, portal 24

vir: Cosmopolitan, Nova24TV

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

11 komentarjev

mona lisa 1. 06. 2023 - 3:44
Kako se že reče takim ženskam?????????
Manual 1. 06. 2023 - 5:09
Pleh pi... 🤪😂🤣
Linde 1. 06. 2023 - 6:22
Znucana kurbetina.
Janko Lisjak 1. 06. 2023 - 4:59
Rada ima tudi ku... sodeče po vašem pisanju so vaše kvazi novinarke tudi tega potrebne
Metod Kvargl 1. 06. 2023 - 6:42
Kar delajte ji zastonj reklamo. Njej to po moje paše...
Anton 1. 06. 2023 - 6:54
A zdaj si pa frajer ker si se vulgarno izrazil o Tini. Pa kaj vas to moti kar je bilo. Vsak išče svojo srečo. Glupi novinarji nekaj prepišejo, potem pa vas to osrečuje. Toplovodarji.
AOMORI 1. 06. 2023 - 10:20
Glupi novinarji nekaj prepišejo, potem pa vas to osrečuje. Toplovodarji. Da so toplovodarji, ti to ugibaš ali trdiš iz lastnih izkušenj?
Vrh planin 1. 06. 2023 - 13:37
Malo orangutaski ksiht.
Biba 1. 06. 2023 - 14:30
Bedaki nesposobni... Samo ljubosumni ste ker nimate niti malo možnosti pri taki ženski. Po moje še pri kakšni pod povprečni ne...
Matjaz Mraz 1. 06. 2023 - 15:26
Izkorišča svojo '' lepoto''. Toliko pametna in prebrisana je. Pa želodec ima za to. Ali je k.. Ali kaj drugega. Če ima pa moški toliko deklet pa je frajer!
Tomaž 63 2. 06. 2023 - 2:17
Bog se vas usmili, kakšne imate. Ni dneva, da ne pišete nekaj o Tini in g. predsedniku. Ta dva sta vam pa res trn v peti.
Dodaj komentar