Boštjan M. Turk: “Tanja Fajon je navaden plastik fantastik!”

Slika: twitter

V oddaji Ura moči na POP TV, je voditelj Bojan Požar gostil znana komentatorja Boštjana M. Turka in Edvarda Kadiča. Med drugim, so v oddaji govorili tudi o zunanji politiki.

V oddaji so govorili o proevropski usmerjenosti premierja Goloba, kot je to ta poudarjal v Bruslju, Marta Kos, podpredsednica, pa je doma v Sloveniji govorila nekoliko drugače. Naslednji dan je skoraj 90-odstotno vsebino pisma Kučana in Türka podprla zunanja ministrica in predsednica SD Tanja Fajon.

Tanja Fajon je popolnoma nekompetentna ministrica, sprla nas je z Balkanom, z Avstrijo in skoraj s Hrvaško že mesec dni po nastopu funkcije. Nima pa nobene vizije in strategije ter retorike,” ugotavlja Boštjan M. Turk.

“Maskira se pozicioniranje, obljube so bile eno, dejanja so drugo. Kakšno je to spopadanje z draginjo, da dvigneš cene? Časovno je zdaj pravi čas, potem se začneta poletje in čas kislih kumaric, jeseni pa gre valjar dalje in tisti svobodnjaki, ki so volili obljube, bodo sprejeli novo realnost, ki bo plasirana skozi glavne zvočnike trenutne oblasti,” je povedal Kadič.

(video: Planet TV)

Povezane objave

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

Ruski hekerji nad Natašo Pirc Musar

POZOR! Zaradi naleta treh vozil zaprt del štajerske avtoceste, nastajajo zastoji