Brisanje sledi? Profil “Proti nasilju Dušana Smodeja” umaknjen z Instagrama

slika tweeter

V četrtek pozno popoldan je bil z družbenega omrežja Instagram umaknjen profil, ki je opozarjal na domnevne spolne zlorabe, nasilje in finančna oškodovanja Dušana Josipa Smodeja.

V četrtek je bil z Instagrama umaknjen profil, na katerem so bili objavljeni anonimni zapisi o domnevnih spolnih in drugih zlorabah kulturnika Dušana Josipa Smodeja. Profil je v upravljanje namreč znova prevzela oseba, ki ga je prvotno ustvarila, a se je po obširnem odzivu javnosti odločila, da ga izbriše. Zakaj ni znano.

Poraja se vprašanje zakaj so se tako odločili? Bi se v pričanjih izvedelo lahko preveč? Bi lahko kdo izdal morebitno vpletenost slovenske politike v samo dogajanje v Fotopubu in širše? Prav na dan, ko je izbruhnila afera, je bila, zanimivo, začasno ustavljena tudi levičarska stran na družbenem omrežju Facebook: “skupina podpore aktivnemu državljanstvu”, ki ima kar 78.000 članov.

 Policija vse žrtve sicer še naprej poziva, naj morebitne zlorabe prijavijo. A bojimo se, da bo ta afera, tako, kot afera Baričevič pometena pod preprogo.

Povezane objave

POZOR! Januarske pokojnine bodo izredno nizke. V sredo upor upokojencev!

Nekoč je pela srbskim vojakom, ki so ubijali Hrvate. Danes poje nam? #odzivi

Levica ponuja svojim nove službice s tovariškim pozdravom.