Da si je Klakočarjeva lahko ogledala novoletni koncert na Dunaju, smo državljani plačali 7 jurjev?

fotomontaža, slika Nova24TV

Ob novoletnem obisku predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič na Dunaju so se številni spraševali o smotrnosti letenja v to mesto. Še posebej po tem, ko smo Urško Klakočar-Zupančiče dobili na laži, da je šlo za 4 urno bilateralno srečanje in ne le novoletni koncert. 

Seveda pot na Dunaj ni bila poceni. Bila pa je hitra. S falkonom! In za pot smo predsednici državnega zbora, državljani plačali kar 7.352,36 evra. Seveda so tu še stroški potnikov, pa še kakšne dnevnice, čeprav težko verjamemo, da si je predsednica državnega zbora obračunala tudi to.

In ker gospa, ki rada maha in pleše pred slovenskim narodom, za novo leto ni želela potovati z avtomobilom, pa je to strorila nekaj dni kasneje. Takrat je Klakočarjeva na Dunaju tudi prespala. Stroški pa so znašali le 2.370,26 evra. Torej kar 5000 evrov ceneje.

Ob tem, ko so se ljudje spraševali o smotrnosti poleta s falkonom na Dunaj, je predsednica državnega zbora takrat odgovorila:  “Danes pa nihče izmed nas ne more več potovati brez ogljičnega odtisa, razen če se bomo odločili, da bomo vsi potovali s kočijami.” A verjetno bi težko dobili osla, da bi Urško vlekel vse do Dunaja.


Preberite tudi:

Afera falkon. Urško Klakočar Zupančič ujeli na laži?


vir: N1

 

Povezane objave

Mercator postal najdražji slovenski trgovec?

Sodniki in tožilci nad Goloba. Kje je obljubljenih 600 evrov?

So mladi ponosni nasledniki komunistov, prava sprega mamil?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več