Delo “fake news”. Poglejte kaj so se tokrat zlagali?

slika je simbolna

Nepreverjene informacije, ali pa informacije kar tja v tri dni, samo da se “nabija” po Janezu Janši! Tako bi lahko dejali o poročanju levih medijev.

DELO Z LAŽNIM ČLANKOM NAD MINISTRA ANDREJA VIZJAKA

Nekdaj ugledni časopis Delo, tudi tokrat svojih informacij ni preveril. “Berem, da se špekulira o nekem pismu na temo odstopa ministra Andreja Vizjaka, ki naj bi mi ga poslal minister Anže Logar. Nobenega takšnega ali podobnega pisma nisem prejel niti od Anžeta Logarja niti od kakega drugega člana stranke SDS,” je premier Janez Janša zanikal poročanje Dela, da mu je predsednik sveta SDS Anže Logar pisal, da bi moral minister za okolje in prostor odstopiti. Tudi Logar, ki je zaradi težav s slepičem še vedno na bolniškem dopusti, je po naših neuradnih informacijah zanikal, da bi Janši poslal takšno pismo.

Po pisanju časnika Delo naj bi namreč predsednik sveta SDS in zunanji minister Anže Logar pisal prvaku stranke Janezu Janši, da bi moral minister za okolje in prostor Andrej Vizjak zaradi afere s posnetki njegovega pogovora s tajkunom Bojanom Petanom odstopiti.

Te informacije je zanikal tudi zunanji mister Anže Logar, ki je zaradi operacije še vedno v bolniškem staležu. Toliko o “neodvisnem” mediju.

P.M.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

3 komentarji

Bogdan Kranjc 11. 11. 2021 - 10:45
Tudi na Delu Odmeva RTV odmevi koresnic res postane resnica.
Dada 11. 11. 2021 - 12:04
SI ŽE KDAJ SLIŠAL, DA jANŠA "DVIGNE POŠTO""??? Janša se norčuje iz nas. Vso pošto je dobil, potem pa rekel, da je dobil ali pa ni. Kakor hoće. Treba ga je enkrat dregniti, ej ti tresni se.
Dada 11. 11. 2021 - 11:54
Važno je, DA JE BILO PO ANALIZI UGOTOVLJENO, DA JE VIZJAK GOVORIL O GLUPIH DAVKIH IN SODNIKU JAJCA STRETI, PRVI JE TONIN JANŠI POVEDAL, DA JE ZA ODHOD TONINA. Z JANŠO VEMO KAKO JE. ŠE SODNE POŠTE NE ODPIRA, HOJSOVE ODSTOPNE IZJAVE NI ODPRL... HA,HA KAKO JE PA VEDEL, DA JE ODSTOPNA ??? ODPRL JE Janša se ni seznanil z dvema delegiranima tožilcema za eu, ..... je pa vedel, da sva tožilca """ ne znata dovolj angleščine""", kako je vedel , JA ODPRL IN PREGLEDAL JE SPIS JANŠA SE NORČUJE IZ SLOVENCEV, ČAS JE DA MU DVIGNEMO SREDINEC.
Dodaj komentar