Delo kar po socialistično? Njihova kolumnistka proti samostojni Sloveniji

slikaje simbolna: Delo

V levosučnem Delu so objavili mnenje kolumnistke Mojce Pišek, ki obžaluje, da v času, ko se je odločalo o samostojnosti Slovenije, ni bila stara dovolj, da bi prispevala svoj glas proti.

Piškova proti samostojni Sloveniji

“Če bi bila leta 1990 dovolj stara za glasovanje o plebiscitu o samostojnosti Slovenije, bi glasovala proti. Tako pa je bila nam, rojenim prepozno, ukradena možnost, da bi odraščali in živeli v večkulturni in večjezikovni deželi, ki bi namesto divjega kapitalizma razvijala lastno, avtohtono različico socializma. Plebiscitarno vprašanje nikoli ni bilo natančno in iskreno,” navaja uvodoma v časopisu Delo Piškova in dodaja, da bi se moralo to po njeno glasiti: “Želimo Slovenci nakupovati v trgovinah, ki bodo tako pisane kot tiste, v katere se vozimo čez mejo?” Vprašala se je, ali bi se Slovenci še enkrat odločili za samostojnost, če bi vedeli, da bo kapitalizem, medtem ko bo polnil police, pustošil po njihovih družbenih vezeh in socialni varnosti, je zapisala Piškova.

Res neverjetna sramota, kolumnistke Piškove in časopisa Delo, kako neverjetno reklamo dela tistim, ki v bistvo izhajajo iz države, kjer so se rodili, v resnici si pa se borijo proti njej. No v času socializma so take, kot je Delova kolumnistka peljali na Goli otok. Očitno pa je Piškova manjkala tudi v šoli, ko so se učili kakšna so socialistične vzgoje takih zanikovalcev lastne države.

[color-box color=”blue”] A pri našem portalu smo našli rešitev. Komur samostojna in neodvisna ter demokratična in krščanska Slovenija ne paše naj se izseli. A Piškovi ne priporočamo Kitajske, tam je premalo komunizma, raje naj izbere Severno Korejo. Saj ji bodo tovariši iz Levice pomagali?[/color-box]

P.M.

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”

2 komentarja

MOPSEN 26. 04. 2021 - 17:47
Še ena zmešana iz Terorist stranke Levica....tam jih je 90% spohanih od belega praha.
Novo Jutro 26. 04. 2021 - 19:08
Neumnica je prečitala nekje par feminističnih umotvorov. Indoktrinirana z socialistično ideologijo in z komaj zaznamvnim IQ, se ji ni težko predstaviti kot beda od babnice.
Dodaj komentar