Domnevni napadalec na Niko Kovač obsojen, napada na Branka Grimsa pa naj sploh nebi bilo

Nika Kovač, slika tweeter

Tako se je razdelila Slovenija. Priviligiranci ob medijski podpori levih medijev lahko dosežejo vse, med tem, ko drugi ostanejo ostanejo zunaj pravice in zadoščenja. Ravno to se je zgodilo pri domnevnem napadu na Niko Kovač?

Domnevni napadalec na Niko Kovač je obsojen. Dobil aj bi na pet mesecev pogojne zaporne kazni. Tožilstvo pa še nima podatkov o morebitno vloženem ugovoru na kaznovalni nalog ali o pravnomočnosti sodbe.  Na Okrožnem državnem tožilstvu v Ljubljani, so tako konec novembra lani zoper napadalca na Okrajno sodišče v Ljubljani vložili obtožni predlog zaradi kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe. “Sodišče je predlogu za izdajo kaznovalnega naloga tožilstva ugodilo in 19. decembra izdalo sodbo, v kateri je obdolženega spoznalo za krivega kaznivega dejanja po obtožnem predlogu in mu izreklo pogojno obsodbo, v kateri mu je določilo kazen petih mesecev zapora s preizkusno dobo enega leta,” piše portal N1.

In med tem, ko se nekateri slikajo v eksotičnih krajih in “fajtajo” za svoj žep, nekaterim ni usojeno, da bi za napad kdorkoli odgovarjal. Še posebej, če se napad zgodi človeku, ki je član največje slovenske politične stranke SDS. Tako je napad na Branka Grimsa, poslanca SDS ostal neopažen in kot je ugotovila policija, fizičnega stika ni bilo. Ob tem se sprašujemo, kako se je napad brez fizičnega stika sploh lahko zgodil. Na navedbe policije se je takrat odzvala tudi stranka SDS in zapisala. “Nesporno način napada jasno izraža naklep; zdravstvene posledice, vključno z atipično pljučnico zaradi okužbe ob napadu, pa so vse dokumentirane z zdravniškimi izvidi,” so zapisali. Kot je mogoče razumeti, naj bi se Grims okužil, ker ga je napadalec, kot je dejal oktobra, pljunil.”

Tistim ki na “levo” fajtajo torej vse, ostalim pa grenak priokus, da smo pred zakonom vsi enaki!

 

Povezane objave

Občinski svetniki opozicije, občine Hoče-Slivnica na novinarski konferenci, proti podražitvam

So si na RTV, incident med shodom upokojencev, preprosto izmislili?

Bogati ljubimci Golobove ljubice in ena najdražjih manikur na svetu?

2 komentarja

Pepe Vasjebe 10. 02. 2023 - 13:37
Pa dokazano napada ni bilo. Slika, ki naj bi bila posnetek napadalca je bila posneta pred Maxijem, napad se je pa kombajagi zgodil pred Kozolcem. Svašata!
radames 12. 02. 2023 - 5:56
Ker je napadel velevažno Niko Kovač, bi moral biti obsojen na najmanj srečanje z giljotino.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več