Ekskluzivno! Prvega marca nov shod upokojencev, sprehod tudi do RTV.

Množica na shodu upokojencev, 1. februarja

Iniciativa Glas upokojencev Slovenije sporoča, da bodo nadaljevali boj za boljše pravice upokojrncev. Zato organizirajo ponovni vseslovenski shod.

Iz iniciative Glas upokojencev Slovenije so nam poslali naslednje sporočilo:

Klub temu, da so “Glas upokojencev” in shod v sredo RTV SLO, Radio PRVI, STA, N1, POP TV, A kanal, Dnevnik, Delo in propadli Večer, Odlazkovi mediji Novice 24, Radio 1, Veseljak in mnogi, mnogi po ukazu struktur, ki so najboj govoričili o svobodi in pravičnosti povsem ignorirali, ali pa popolnoma izmaličili poročanja, se nas je zbralo več kot 20 000!!

Razumem komercialne medije, ki jih pod in pre plačujejo vladajoči s stotinami milijonov našega denarja, ki gre tudi od vaših pokojnin, ne razumem pa tako imenovani JAVNI MEDIJ RADIO PRVI IN RTV SLO, ki jih moramo dodatno plačevati iz ubogih penzij!

NASLEDNJI SHOD BO 1. MARCA OB 15. URI NA TRGU REPUBLIKE V LJUBLJANI! Pred tem bo tudi tiskovna konferenca, medijem bomo pošiljali vabila in naše vsebine z zahtevami vladi, ministrom, obvestila za javnost! Mediji morajo javnost obveščati o našem boju za upokojence ravno tako, kot o drugih (Janull, institut 8. marec..)! To je njihova dolžnost!

OD POSLANCEV, PREDSEDNIKOV STRANK , dr. Goloba in ministrov zahtevamo, da nas obravnavajo enakopravno, kot vse ostale državljanje, enako, kot druge ljudske iniciative, od medijev pa, da poročajo O NAŠIH AKTIVNOSTIH IN NAŠI LJUDSKI INICIATIVI “GLAS LJUDSTAVA” ENAKO, kot o drugih , BREZ IGNORANCE IN BREZ CENZURE! SHOD BOMO . MARCA RAZŠIRILI S SPREHODOM DO RADIA SLO IN RTV SLO! Če oni ne morejo do nas, bomo mi prišli k njim!

Vsi ste bili v sredo NA SHODU ZA SVOJE PRAVICE, SVOJE DOSTOJANSTVO IN PRAVIČNE POKOJNINE POVABITE VSAJ ŠE ENO OSEBO NA SHOD 1. MARCA 2023 OB 15. URI V LJUBLJANO! Obveščali bomo tudi tuje medije, Bruselj.. BORILI SE BOMO, IZGUBITI NIMAMO VEČ KAJ..!

V iniciativi so pripravili tudi video, ki vabi na shod!

Prvega shoda, se je 1. februarja udeležilo preko 25.000 ljudi. Upokojenci so najbolj množična populacija ljudi v Sloveniji, a na žalost tudi najbolj zapostavljana. 

 

Povezane objave

Nov šok za stranko SD. Nekdanji tajnik naj bi jim zamolčal nov milijonček dolga?

Danes bodo pokopali umorjeno Sabino. Domačini za odgovorne zahtevajo dosmrtni zapor!

Aljuš Petinač: “Robi misli, da je frajer, plešeta pa le še on in Tinca?” (video)