Evropski poslanec Milan Zver na obisku v Mariboru

Evropske volitve se prevešajo v zaključni del. Kandidati za Evropske poslance pa obiskujejo kraje in ljudi. Evropski poslanec Milan Zver se je mudil v Mariboru.

Prednostna točka  liste SDS na evropskih volitvah program je povezovanje. “Smo edina stranka, ki išče stičišče med Evropsko unijo in Slovenijo, v našem programu smo poudarili nujnost črpanja evropskih sredstev, zaposlovanje mladih in stop birokraciji.” pravi Milan zver.

Sicer pa je Milan Zver danes obiskal mestu ob Dravi, ki pa se ga zaradi prenatrpanega urnika ni mogel v celoti ogledati. Milan Zver se je tako mudil kot gost na radiu Brezje, na povabilo poslanca DZ RS Dejana Kaloha in predsednika mariborske SDS je obiskal stojnico skupne liste SDS in SLS v centru mesta, kjer se je srečal z domačini in se z njimi pogovarjal. Milanu Zveru se je pogovoru z volilci pridružil tudi kandidat za Evro poslanca Franc Kangler.

Tudi v naslednjih dneh bo sledilo veliko obiskov Evropskih poslancev. Maribor bodo obiskali tudi: Patricija Šulin, Romana Tomc in kandidat za Evropskega poslanca skupne liste SDS – SLS Davorin Kopše.

M.G.

 

 

Povezane objave

Je to afera Nataše Pirc Musar, katera jo lahko stane kandidature za predsednico?

Javno mnenje! Anže Logar povečuje, Nataša Pirc Musar nazaduje. Kosova odpisana?

IZREDNA NOVICA! Rezultati volitev se ne ujemajo? Dejan Kaloh, med poslance?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več