Faila Pašić, Gibanju svoboda zakuhala afero?

slika; gibanje Svoboda

V nebo vpijoča zagovornica južnjakov v Sloveniji in muslimanske vere (sama se oblači v hidžub) Faila Pašić, ki se je zavezala Gibanju svoboda je zakuhala prav nečedno afero. 

Mustafa Alnajjar, partner razvpite Faile, na stranko ga je pripeljala prav ona, naj bi bil obtožen posilstva mladoletnice. Po virih portala Reporter so v vodstvu stranke že tedaj vedeli, da je Alnajjar osumljen za posilstvo mladoletnice, a niso nič ukrepali. Failo pa so pred kratkim celo zaposlili na stranki. 

Čeprav je dekle bilo mladoletno, je obiskovalo klube in pilo alkohol, po njegovem mnenju nemoralno obnašanje za Reporter opisuje Alnajjar. Poudarja tudi, da ničesar ne vemo niti o odnosih dekleta z njeno družino. Sam pravi, da je samo človek, ki služi za preživetje, in da verjame, da ga bo sodišče spoznalo za nedolžnega.

Obdolženi Mustafa pa je vseskozi tudi na prostosti, saj naj tožilka Alenka Jesenko zanj nikoli ni predlagala pripora. Posilstvo pa naj bi zgodilo zraven prostorov humanitarke Faile Pašić v Ljubljani. Po podatkih Reporterja obdolženi Mustafa, ki ima celo status azilanta, saj je Afganistanec, dejanje seveda zanika. piše Reporter.

“Poskušala sem mu pomagati, usmerjala sem ga v skupine za samopomoč in psihoterapijo, da bi ugotovil, da so te stvari pri nas nesprejemljive,” pa je za Reporter dejala Faila.

V Svobodi pa očitno molčijo. Posilstvo gor ali dol. Važno je da so na zabavi ob zmagi na volitvah skupaj plesali.

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

5 komentarjev

tomven 19. 09. 2022 - 6:19
To zafnano vrečo bolh bi morali že davno zbrcati v vukojebino, od koder so se privlekli njeni starci. Tako pa se redi na naše stroške, kar pa je še huje, dela se norca iz Slovencev.
mapu 19. 09. 2022 - 4:32
Golob je na potezi, v nasprotnem primeru tega muslimana in posilstvo podpira.
mona lisa 19. 09. 2022 - 11:40
Saj veš pregovor pravo da Gliha vkup štriha.
črnogled 19. 09. 2022 - 8:09
Vse isterat v njihovo vukojebina.
mona lisa 19. 09. 2022 - 11:39
Neke Faile in Mustafe je treba izgnat. To ne sodi v našo državo.
Dodaj komentar