Golob za generalnega sekretarja Državnega zbora predlaga cirkusanta

Robert Pavšič slika: zajem slike 24ur

Da Državni zbor že zdaj izgleda, kot cirkus, je bila zaslužna že vlada Marjana Šarca, saj je bil tam večkrat prisoten res pravi cirkus s humoristom na čelu in poslancem, pravim cirkusantom.

Cirkusant hoče na čelo Državnega zbora?

Golob za generalnega sektarje Državnega zbora namreč predlaga, premalo izobraženega, nekdanjega poslanca propadle LMŠ Roberta Pavšiča, ki je stranko SDS v prejšnjem sklicu parlamenta večkrat naslavljal z diktatorji in kriminalci. Je pri tem pripomoglo naključje, da bo ravno (nekdanji) cirkusant vodil Državni zbor?

Ker Golob zaradi cirkusanta Pavšiča (in LMŠ) zamenjuje celo Uršulo Zore Tavčar, vrhunsko izobraženo visoko uradnico in “zapriseženo levičarko” (no, tako vsaj pravijo tisti, ki UZT bistveno bolje poznajo), menda tudi sosedo Milana Kučana iz ljubljanskih Murgel in predvsem prijateljico Mira Cerarja, ki jo je leta 2014, ko je prevzel oblast, tudi pripeljal na funkcijo sekretarke DZ . Pravi paradoks Murgle. Ni kaj. Piše Požaerport.

Očitno tudi na levi niso to, kar so včasih bili. Sicer pa je očitno že prav, da pride na čelo Državnega zbora cirkusant. Klovna na čelu vlade namreč (verjetno) že imamo?

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.