Golobji fašizem? Če pride na oblast bi ukinil Nova24TV?

slika, fotomontaža

V golobnjaku nič novega? Le sovražnost? Kako pa si Robert Golob predstavlja svobodo? Brez motečih ljudi, brez (zanj) motečih medijev, kot v času komunizma?

“Ključna stvar je, da spravimo sovraštvo ven iz javnega prostora in da medije, ki so strankarski in s kapitalom neznanega izvora, enostavno ukinemo,” je zagrozil elektrooligarh in predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob na včerajšnjem soočenju strank na Trgu republike v Ljubljani.

Golob je včeraj na soočenju levega ljudstva in levih strank, napovedal tudi zakon o RTV in zakon o medijih. Menil je, da je ključna stvar, da spravimo sovraštvo iz javnega prostora in da medije, ki so strankarski in s kapitalom neznanega izvora, enostavno ukinejo. Te izjave so se očitno nanašale na Nova24TV, ki je do njega kritična. Če pride Golob na oblast, to pomeni ukinitev medijskega pluralizma v Sloveniji, s tem pa bo poteptana tudi pravica do svobode govora drugače mislečih. Golob si torej zamišlja, da bi bila Slovenija prihodnosti država, kjer je dovoljeno misliti in govoriti le tisto, kar je v skladu z vladajočo oblastjo!? Kot da bi se vrnili nazaj v neke bolj turobne čase.

Povezane objave

Središče na nogah! Urad za migracije potrdil, sklep vlade: “V Središču ob Dravi bo stal azilni dom.”

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)