Golobova ljubica se je že leta 2020 hotela poročiti? A ne z Golobom.

Tina Gaber in Robert Golob, slika, portal 24

Da je Robert Golob v intervjujih malce neroden in da marsikdaj v njem pove stvari, za katere bi bilo bolje, da bi jih zadržal zase je splošno znano. No tokrat se mu je zareklo glede zveze z njegovo ljubico.

V medijih te dni odmeva izjava premierja Roberta Goloba, saj je za oddajo Preverjeno med drugim povedal, da sta s Tino Gaber par že dlje časa in da sta se skupaj preselila poleti oziroma jeseni 2021. Kot se ljubitelji šova Exatlon, katerega sovoditeljica je bila tudi Tina Gaber, dobro spomnijo, je konec poletja in dobršen del jeseni 2021 Tina preživela v Dominikanski republiki. Kot piše portal Žurnal24, je Golob tam ni obiskal. 

Kot piše omenjeni portal, je bila TIna Gaber 2020 še močno zaljubljena v drugega. takrat  je dejala, da s partnerjem živita tudi v Monte Carlu, od koder njen bivši srčni izbranec prihaja. “Poznava se že 15 let, iz najinega prijateljstva pa je zrasla ljubezen,” je takrat povedala in načrtovano poroko zaradi koronavirusa nato prestavila za nedoločen čas, saj si je želela, da bi bili lahko prisotni vsi njeni najdražji, kar v tisti situaciji ni bilo mogoče.

Kako je potem (in zakaj) ljubezen preskočila na Goloba pa ni znano.

Povezane objave

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco