Golobu naj bi iz GEN-i, v teh dneh, v žep kapnilo, skoraj dva milijona evrov

Robert Golob, (zajem slike)

Ni zime za eskime, oziroma ni draginje za Goloba. Za svoj žep bo že znal poskrbeti. Pa ne z malo manj kot 5000 evri plače, ki jo dobi, kot Predsednik vlade, ampak kar z skoraj dvema milijonoma evrov.

Iz letnega poročila GEN-I za leto 2021, ki sicer še ni uradno, bo po informacijah portala Požar report razvidno, da Robertu Golobu, sedanjemu predsedniku vlade, poleg prihodkov iz redne plače, ki znašajo več kot 400 tisoč evrov (bruto), pripada še posebne nagrada v skupni vrednosti 1,9 milijona evrov, prav tako bruto. Zagotovo bomo v Sloveniji tako imeli najbogatejšega predsednika vlade. Ko bo denar prijel, pa le še čakamo leve medije, da bodo o tem poročali.

Do tega visokega zneska je prišlo zaradi specifične Golobove pogodbe in dobičkov družbe GEN-I v preteklem letu, a je tudi za druge člane uprave vrhunsko poskrbljeno. Igor Koprivnikar, danes predsednik uprave GEN-I, naj bi poleg plače tako dobil še dober milijon evrov nagrade.

 

 

Povezane objave

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?

1 komentar

mona lisa 9. 06. 2022 - 5:31
To pa je res kraja vsem na očem. Ta Holob je baraba mafijskega formata ki zakone prireja kot njemu paše. To naš zdaj čaka tudi na državni ravni. Zase in tiste ki so ga pomagali ustoličil bo poskrbel ostale pa nas lahko vrag vzame. To so nekateri idioti volili, trpeli pa bomo vsi.
Dodaj komentar