Gospod je v poplavah izgubil harmoniko. Člani SDS so mu poklonili novo ❤️

slika: omrežje X

Tako lepa gesta, da ti zaigra srce. V teh časih, ko moramo skrbeti eden za drugega, ko je solidarnost tisto kar šteje, je vsaka gesta zelo pomembna.

Pri tem se ne vprašajo od kod si kateri politični stranki pripadaš. Pri dejanjih je ključno vendarle srce. Nekateri levičarji pač znajo, to kar so jih učili v prejšnjem režimu. jezikanja in laži. Tako je stranka večkrat tarča kritik na račun tistih, ki doa ležijo na kavču in pišejo nesmisle.

Kaj po tem, če je Janez Janša pozval svoje člane naj pridejo pomagat na teren. To je dejanje, ki je vredno pohvale, ne pa zgražanja, češ, kako naj bi se tragedijo izkoriščalo za popularizacijo. Da so takšne obtožbe povsem nesmiselne, le še dodatno dokazuje prisotnost članov stranke SDS na terenu, kjer se še naprej pomaga tistim, ki so pomoči potrebni. Treba je pač pomagati z dušo in srcem. Velika večina levičarjev niti ne ve, kaj je to.

Ko smo prvič prišli pomagat v Struge nam je gospod povedal, da je v poplavah med drugim izgubil tudi harmoniko. Danes smo mu prinesli novo harmoniko. Naš član pa je družini podaril tudi avto. Vsak dan dokazujemo, da skupaj zmoremo.” so zapisali na omrežju X, v Slovenski demokratski stranki.

Izredno lepa gesta in hvala SDS!

vir: Nova24TV

Povezane objave

NEPRESLIŠANO! V tednu dni spet smrti zaradi covida. Previdno!

Pozor zjutraj bo še naprej izredno mrzlo. Temperature tudi 12 stopinj pod ničlo.

Zagotovo najdražji taksi na svetu? Od Brnika do Ljubljane kar 70 evrov

3 komentarji

Čunga Lunga 18. 08. 2023 - 15:23
Lepo !! Dejstvo je pač takšno,da vsakega pač ne spustiš na svoje dvorišče. Lavičarji pač nimajo kam.
Sany 18. 08. 2023 - 16:51
To je pa zelo lepo in vzpodbudno.
Metod Kvargl 19. 08. 2023 - 18:40
In SDS nikoli več na volitve!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več