H Golobu še ena “neodvisna” novinarka, Mojca Pašek Šetinc

Kučan in Mojca Pašek Šetinc

Sedaj vsaj vemo, kam pes taco moli. Še ena nikoli neodvisna novinarka Mojca Pašek Šetinc, odhaja v politiko. Tokrat k Robertu Golobu. 

Še ena novinarka nacionalke v politiko

Irena Joveva

Karte se razkrivajo. Levo “nagnjeni” novinarji nacionalne televizije odhajajo v politiko. S tem seveda ni prav nič narobe, če nebi šlo ravno za novinarje nacionalne televizije, ki so v svojem delu pokrivali prav politiko. Tiste nacionalne televizije, ki bi morala skrbeti za pluralnost novic. Ena takih bivših novinark je tudi Tanja Fajon. Najbolj je pred leti odmeval prestop nekdanje novinarke Irene Joveve s POP TV, katera je večkrat poročala novice prav iz stranke SDS. Od takrat je dobila vzdevek “pručka”. 

Sicer pa je, kot piše Večer, Mojca Pašek Šetinc očino zelo pomembna oseba, saj naj bi si jo na volitvah zaželeli skoraj vsi levi. Prepričevali naj bi jo v SD, LMŠ in LIDE, na koncu pa se je odločila za Gibanje Svoboda. “Golobnjak” gibanja se očitno lepo polni z ljudmi, ki so sovražno nastrojeni proti Janezu Janši, kar seveda ne more prinesti nič dobrega. Ne za dobre politične odnose, ne za sodelovanje, še manj pa za politično kulturo v državi. Očitno Golob gradi novo radikalno levico? Pašek – Šetinčeva je sicer znana po skrajnih levih metodah in čeprav novinarka, je javno spodbujala tudi na nezakonite in prepovedane shode po Ljubljani.

 

Spomnimo, da bo na letošnjih volitvah sodeloval tudi nikoli neodvisni novinar Blaž Zgaga, pa tudi Jonas Žnidaršič, ki na stara leta očitno ne najde nobene pametne tržne niše v igralstvu.

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi