Imamo posnetek napada na voznika mariborskega avtobusa.

ZAJEM ZASLONA

Pisali smo o incidentu, ki se je zgodil sredi Maribora, ko je občan napadel voznika avtobusa in ga lahko telesno poškodoval. poškodoval pa je tudi avtobus.

Incident se je po pisanju Večera zgodil zato, ker je voznika avtobusa med vožnjo oviral voznik avtomobila, zato se je šofer odločil, da mu pohupa. Vozniku avtomobila je pri tem prekipelo.

Mariborski policisti v soboto ob 12. uri obravnavali moškega, ki je po poročanju Večera s cestnim količkom razbil sprednjo šipo avtobusa in pri tem lažje poškodoval voznika. Škoda na vozilu po nestrokovni oceni znaša okoli 2.000 evrov. Povod za napad je bil po navedbah policije parkiranje vozila.

“Napadel voznika avtobusa” Maribor, 28.1. from Slovenia

vir: VEČER

Povezane objave

Tržni inšpektorat naj bi po prijavi naše bralke, v hotelu City opravil pregled glede trženja porok.

Je vodstvo prestrašilo Magnine delavce? Na shodu le par delavcev!

Pred Hočko Magno danes ob 15. uri protest delavcev?

1 komentar

Metod Kvargl 31. 01. 2023 - 17:08
Če pa je vozil mercedesa (!). Saj pa taki lahko parkirajo, kjer se jim zahoče. Pa vozniki audijev in BMW-jev prav tako...
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več