IZREDNA NOVICA! Izpraznili City center Celje zaradi preplaha z bombo.

slika: družbena omrežja

Zaradi obvestila o nastavljenem eksplozivnem telesu so danes popoldne preventivno evakuirali obiskovalce in zaposlene iz nakupovalnega centra City Center Celje.

City center Celje je evakuiran, bomba naj bi bila tudi v Planetu Tuš v Celju in ga tudi evakurajo. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za bombni preplah. Uradna izjava predstavnice za odnose z javnostmi Milene Trbulin: »Danes popoldne smo na Policijsko upravo Celje prejeli obvestilo, da naj bi bili v dveh nakupovalnih centrih v Celju nastavljeni eksplozivni telesi. Iz obeh centrov smo preventivno evakuirali obiskovalce in zaposlene.«

slika: družbena omrežja

Trgovine so morali zapustiti tako zaposleni kot tudi obiskovalci, med katerimi je zavladala rahla panika in strah, saj niso vedeli kaj se dogaja. Sporočeno naj bi bilo, da je gre za prisotnost bombe,” so zapisali obiskovalci na družbenih omrežjih.

več informacij sledi…

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več