IZREDNA NOVICA! NEURADNO! Ustavno sodišče zadržalo izvajanje Golobovega zakona o RTV

slika: twitter

Na mizi Ustavnega sodišča se je znova znašla pobuda za oceno ustavnosti novele Zakona o Radioteleviziji Slovenija s predlogom za začasno zadržanje, ki ga je vložilo več vodilnih na zavodu, s prvopodpisanim predsednikom programskega sveta Petrom Gregorčičem. Piše portal 24ur.

Po neuradnih informacijah časopisa Delo se je podpora na Ustavnem sodišču nagnila v podporo zadržanja novele Zakona o RTV Slovenija. To naj bi podprlo pet sodnikov, trije pa naj bi bili proti. Po naših neuradnih informacijah so glas v podporo zadržanju izvajanja zakona dali predsednik sodišča Matej AccetoMarko ŠorliKlemen Jaklič, Rajko Knez in Rok Svetlič. Proti zadržanju pa so bile sodnice Špelca MežnarKatja Šugman Stubbs in Neža Kogovšek Šalamon.

Podatki so še neuradni!

video: POP TV / 24ur

Povezane objave

Občinski svetniki opozicije, občine Hoče-Slivnica na novinarski konferenci, proti podražitvam

So si na RTV, incident med shodom upokojencev, preprosto izmislili?

Bogati ljubimci Golobove ljubice in ena najdražjih manikur na svetu?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več