IZREDNA NOVICA! Za ponedeljek izdan oranžni alarm zaradi močnega sneženja!

Vir: Pixabay

Pozor! Zaradi intenzivnega sneženja bodo v ponedeljek zjutraj v večjem delu Slovenije vozne razmere močno poslabšane, pojavijo se lahko snegolomi in prekinitve preskrbe z električno energijo.

Na agenciji za okolje za prihodnje dni napovedujejo nenavadno izrazito sneženje. Po nižinah bo zapadlo od pet do 20 centimetrov snega, v alpskih dolinah od 20 do 50 centimetrov.  Zaradi intenzivnega sneženja bodo v ponedeljek zjutraj v večjem delu Slovenije vozne razmere močno poslabšane, pojavijo se lahko tudi snegolomi in prekinitve preskrbe z električno energijo.

Ponoči se bodo padavine okrepile in zajele vso Slovenijo, meja sneženja se bo do jutra marsikje spustila do nižin. Po nižinah bo zapadlo od pet do 20 centimetrov snega, v alpskih dolinah od 20 do 50 centimetrov. Sneženje bo sorazmerno kratkotrajno, a marsikje nenavadno izrazito. Ob največji intenziteti sneženja bi lahko tudi po nižinah zapadlo več kot pet centimetrov snega v eni uri.

Tako vreme lahko pričakujemo v Mariboru:

 

Povezane objave

Tako deluje leva demokracija. Z vsemi topovi nad Pašek Šetinc, Kordišu najnižja plača poslanca

Ministrica za zdravje pridno zapravlja naš denar. Najela agencijo za 111 evrov na uro!

Zalo Klopčič, levičarke že začele napadati, zaradi njenega prispevka o oddaji Prvič na RTVS

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več