Janez Janša, povedal Fajonovi kar ji gre: “Vi Tanja Fajon lažete!”

zajem slike, Planet TV

Tanja Fajon, se ne vse pretege trudi, da bi pokazala Slovenkam in Slovencem kako zelo se trudi v svoji zunanji politiki. Še posebej ji voda v grlo teče, če Slovenija ne bo dobila nestalno članstvo v varnostnem svetu Združenih narodov.

Seveda išče Fajonova tisoč in en izgovor, če Sloveniji ne uspe. Seveda, kot po navadi ona ne bo nič kriva. Tudi Urška Klakočar Zupančič ne, ki je šla lobirati v Ruando in Ugando. Kajti posvajanje opic verjetno ne bo prineslo točk Sloveniji.

Je pa Tanja Fajon ugotovila, da je za vse skupaj kriva kar stranka SDS. Tako je svoje laži zapisala na tvitterju: “Stranka SDS je za škodovanje državi in zrušitev vlade pripravljena narediti prav vse. Tudi povzročati škodo pri naši kandidaturi za VS Združenih narodov. Slovenija je odlična država za članico VS. In za članstvo bomo trdo delali do konca. Ker si ga zaslužimo.”

Na njene nebuloze je odgovoril kar Janez Janša: “Zasluži si ga Slovenija. Zato ga podpiramo, vi Tanja Fajon pa lažete. Ne čudi, da vas hoče zamenjati lastna stranka. Itak nam članstva v VS Združenih narodov ne bi nihče ponudil, če bi 2021 imeli vašo vlado. Poglejte, kaj ste lapali v Evropskem parlamentu dve leti nazaj, tik preden je Slovenija predsedovala Svetu EU.

Za nesposobnost Tanje Fajon, je kriva kar stranka SDS. Ona pa takoj za predsednico Klakočar-Zupančič, verjetno velika slovenska ikona? Če verjamete v pravljice, seveda!

Povezane objave

Jaša Jenull je spet packal po Ljubljani. Tokrat pred ministrstvom za zdravje

Kot v komunizmu! AKOS zaradi sovraštva zahteva odstranitev te oddaje!

Fijavževa sploh ni dobila zadostne podpore na RTV? Vse njene odločitve so nezakonite?

4 komentarji

AOMORI 22. 05. 2023 - 12:29
Da bi Slovenija zbrala dovolj glasov za VS ZN, bo potrebno, da Urška Klakočar Zupančič in Mojca Šetinc Pašek posvojita še enega slona na Tajskem, enega lemurja na Madagaskarju, enega kraljevega pingvina na Antarktiki, enega belega medveda na Arktiki, ... . Dolga je še pot. No, da jima ne bo dolgčas, naj na ta potovanja povabita še prvo ljubico v državi.
mona lisa 22. 05. 2023 - 13:36
Fajonka je zabita, lažniva in pokvarjena da že zaudarja. Ta babji izrodek je počel sam satan. Še lastno stranko potaplja.
Gorvel 22. 05. 2023 - 14:45
100 % pravilna ugotovitev.
Darinka 22. 05. 2023 - 15:55
PRA JE TAKO, DA SMO POD DROBNOGLEDOM BRUSLJA. TO JE ŠE EDINO UPANJE. DA NAS DOKONČNO NE SPRAVITE NAZAJ V KOMUNIZEM. SVOJO STRANKO STE DOBESEDNO POKOPALI . ZATO SE SPRAVITE IZ POLITIKE, KER STE DO KONCA NESPOSOBNA.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več