Janez Pogorelec, kader NSi, ponovno stresa neumnost, tokrat se je lotil Urbanije

Sentimentalnost je sicer lepa čednost, a bi bilo bolje, da bi pri Novi Sloveniji začeli pometati pred svojim pragom, glede na rezultate volitev in koga vreči čez prag levega razmišljanja.

Šušmarjenje in spogledovanje na levo, stranki NSi ne prinaša nič dobrega, še najmanj pa krščanskih vrednot za katere se tako radi zavzemajo. In če Ljudmila Novak, “Luda Mila” kot ji pravijo, zaenkrat molči, ko je dognala, da ni primerna za predsednico Slovenije, pa je na drugi strani glasen  Janez Pogorelec, kader NSi, ki se je tokrat spravil na direktorja TV Slovenija Urbanijo. Tako je zapisal. “Problem Urbanije je, da bo s svojim grobim in podivjanim pristopom v bistvu dal legitimnost drugi strani, da bo po uveljavitvi zakona o RTV počistila in na televiziji vzpostavila enako enoumje, kot ga, seveda neuspešno, želi vzpostaviti on, pri čemer ji bodo ljudje še ploskali.

Včasih je res bolje, da se Pogorelec vzdrži komentarjev za kar ni poklican, sicer bo, kot je zapisal tudi Janez Janša, Nova Slovenija vedno obsojena le na 10%.

Povezane objave

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

2 komentarja

MOPSEN 6. 10. 2022 - 11:26
Tale hlapec Lude Mile, je Kučanovo kukavičje jajce ..sicer jih je v Nsi več....so pa zelo zelo daleč od Krščanstva... ampak so pa blizu Goloba.
Pepe Vasjebe 9. 10. 2022 - 17:46
Zaradi takih kot je tale cepo ali v članku omenjena "Luda Mila", ki jo jaz sicer raje imenujem "Moravška zloba" sem prenehal biti vdan privrženec NSi. Poleg NSi so še druge možnosti, če že glih kdo noče volit SDS (jebi ga Kučkospručko prek RTV SLO uspešno pere možgane večini Slovencev.)
Dodaj komentar