Janša, kot gost na SP v atletiki na Madžarskem. Goloba in Musarjeve ni bilo nikjer.

slika, omrežje X

Posebna čast je doletela predsednika največje stranke v državi, Janeza Janšo, povabljen je bil namreč na otvoritev svetovnega prvenstva v atletiki, ki te dni poteka na Madžarskem.

Prvi dan atletskega svetovnega prvenstva v Budimpešti je bil na tribuni stadiona v Budimpešti tudi predsednik stranke SDS Janez Janša z družino. Družbo jim je delala Madžarska predsednica Katalina Novak. Zares velika čast za nekdanjega predsednika slovenske vlade in precej nevoščljivosti s strani Golobovih podanikov.

Tako je bil srečanja z Janšo in ostalimi svetovnimi voditelji vesel tudi madžarski obrambni minister Kristóf Szalay-Bobrovniczky

Madžarska je lahko izredno ponosna na nacionalni atletski stadion v Budimpešti, ki je izredno moderni objekt in je bil dokončan letos. Je ena od velikih športnih infrastrukturnih pridobitev, ki jih je Madžarska v zadnjih letih dobila v času vlade Viktorja Orbana. Ob njem še nogometni stadion Puskas Arena (67 tisoč gledalcev), pa tudi veliko rokometno MVM Dome, ki sprejme več kot 20 tisoč ljudi.

Kot je zapisal tiskovni predstavnik vlade Republike Madžarske, se je predsednik vlade Viktor Oran sestal z Janezom Janšo v Budimpešti. Pogovori so se nanašali na huda neurja, ki so prizadela Slovenijo, pri blaženju katerih je v preteklih tednih pomagala tudi Madžarska. Govorila sta o globalni politiki, pri čemer sta poudarila pomen miru sredi rusko-ukrajinskega konflikta, ter pregledala naloge, ki jih čakajo evropske konservativne in krščanske stranke pred volitvami v EP leta 2024. Gospod Janša se bo udeležil tudi proslave 20. avgusta in svetovnega prvenstva v atletiki v Budimpešti.

Na otvoritvi svetovnega prvenstva v atletiki, pa ni bilo videti ne Roberta Goloba, ne Nataše Pirc Musar. Sicer pa jih tam ni nihče pogrešal?

Povezane objave

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

3 komentarji

Anton 20. 08. 2023 - 14:16
Si morte mislit.
piko8 21. 08. 2023 - 3:33
Tu se lepo vidi spoštovanje do bivšega PV g. Janeza Janše!! Pove pa kako visoko kotira GOLOBNJAK in MUSARCA!!
Dalibor 21. 08. 2023 - 8:12
he he.. Te "vaše" Mađare vi kar imejte za prijatelje... Mi ostali jih ne rabimo... Verjamem, da se tudi Golob ni sekiral niti pikice...
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več