Janša zabrusil Klakočarjevi: “Danes nihče ni več varen pred posvojitvami!”

Urška Klakočar Zupančič in Matej Tonin, slika družbena omrežja

Odkar je predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, ne mine dan, da nebi bila tako ali drugače na vseh mogočih družbenih omrežjih. Če ne zaradi afer pa zaradi njenih provokacij ali zapisov.

Urška Klakočar Zupančič očitno še vedno misli da je “frajerka” in da se ljudje smejijo njenim neumnim obnašanjem in nebulozam, ki jih je cel kup.  Tudi pri zadnji njeni objavi, je očitno mislila, da se ji bodo ljudje smejali, pa se je tudi tokrat uštela. No če že ne poje, ne posvaja opic, se ne vozi s falkonom, če se ne pretvarja, pleše pred častno stražo, ne maha ljudem, kot angleška kraljica, pa rada objavlja na družbenem omrežju kakšno neumnost.  Z zadnjo objavo na Facebooku je mislila, kako bo zbodla prvaka opozicije, ko je ob fotografiji z Matejem Toninom zapisala: »Bolje v moji, kot v Janezovi družbi.« Kot je razumeti se zapis nanaša na prvaka SDS Janeza Janšo in dejstvo, da je bil Tonin v prejšnji vladi njegov zaveznik.

A kot je bilo pričakovati, ji Janša ni dolgo ostal dolžan in je Urško Klakočar Zupančič, takoj spustil na realna tla. Na twitterju ji je poslal hitro sporočilo: “Okusi se očitno hitro menjajo in danes nihče ni več varen pred posvojitvami.”  Urški (in Toninu) je očitno zaprlo usta?

Povezane objave

Mesec Oktober: Jesenska simfonija barv in priložnosti

Jaša Jenull je spet packal po Ljubljani. Tokrat pred ministrstvom za zdravje

Kot v komunizmu! AKOS zaradi sovraštva zahteva odstranitev te oddaje!

9 komentarjev

mona lisa 4. 06. 2023 - 2:50
Janša bravo. Včeraj Klakočarka posvoji opico danes pa......... no drugo opico. ..
Pepe Vasjebe 4. 06. 2023 - 12:55
Točno to, JJ je lepo povedal kaj je Tonin, opica. Čeprav, v Ljubljanskem Zooju imajo vsaj po mojem opazovanju precej bolj simpatične in empatične opice kot je Tonin.
Anton 4. 06. 2023 - 4:40
Saj je frajerka. Pametna, izobražena in lepa, pa še predsednica državnega zbora. Kaj si pa ti nevoščljivec?
radames 4. 06. 2023 - 9:28
Ja, no, okusi so različni! Sodniški službi ni bila kos, pa je postala predsednica državnega zbora. Kakšna degradacija te institucije!!!
AOMORI 4. 06. 2023 - 7:32
Lahko jo hvališ, lahko ji poješ hvalospeve, vendar ne pozabi, da z njo nikoli ne boš seksal. Ha, ha, ha.
črnogled 4. 06. 2023 - 16:01
Če je pa ta lepa, potem grdih ni.
Vipavec 4. 06. 2023 - 23:28
Si pa strokovnjak za ocenjevanje bi rekli Ljubljančani mater si pa dober.
Pepe Vasjebe 4. 06. 2023 - 12:52
Janez bravo in še enkrat bravo! Kurirček Toninček pa je na javki pri UKZ pokazal in še enkrat razkril kakšne barve v resnici je in kaj v resnici je. Gorenci takim rečemo "ena čist navadna πɀɗɑ". Smrt fašizmu, komunizmu in v NSi maskiranemu komunajzarstvu.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več