Jaša Jenull “zlizan” z levimi mediji? Zato misli da je edini, ki lahko dela proteste?

Jaša Jenull, slika Nova24TV

Sinček nekdanjega državnega tožilca, ki ga nihče ni nikoli poznal, razen da je dobival številne privilegije in se predstavljal kot neki silno pomemben režiser, Jaša Jenull je danes glavna “zvezda” protestov.

To seveda nikoli nebi bil, če mu ravno osrednji mediji nebi namenili polno pozornosti v medijih. Kot nekakšen goreč zagovornik pravičnosti, se je z vsemi sredstvi, seveda nelegalnimi boril proti vladi Janeza Janše. In še sedaj misli, da je edini, ki lahki komandira, kdo bo lahko protestiral in kdo ne.

Na zadnji napovedan protest ljudske iniciative upokojencev, so se tako grobo odzvali predstavniki leve civilne družbe, ki jih pogosteje videvamo v medijih. Tako je Jaša Jenull na Facebooku zapisal, da gre za »novo dno SDS«, češ da gre za »sprevržen poskus zlorabe upokojencev in civilne družbe«. Dodal je še, da so »ljudje spregledali« in da se SDS skuša skriti in se »celo predstaviti kot civilna družba«, glavna organizatorja pa naj bi bila člana SDS Pavle Rupar in Mojca Škrinjar.

In zakaj misli Jaša Jenull, da ima privilegij? To so spraševali tudi v oddaji Ura moči na Planet TV. Kaj je povedal Bernard Nežmah?

Sicer pa, ko smo že pri protestu, ki ga napoveduje iniciativa upokojencev, so ljudje ki napovedujejo protest res bližje desni politiki? Mogoče načeloma to drži, ampak so pa tudi Jenullovi bližje sedanji vladni garnituri. In zato je povsem nerazumno da se ljudsko iniciativo upokojencev diskvalificira kot državljane Slovenije z vsemi pripadajočimi pravicami saj dejansko protestirajo proti oblasti. Tisti Jenullovi, ki pa v vsakem drugem stavku opozarjajo, da proti Golobovi vladi ne protestirajo, v isti sapi pa ne znajo povedati, na koga sploh naslavljajo svoje zahteve. Kdo je tu bolj legitimen?

video: Planet TV

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

2 komentarja

mona lisa 23. 01. 2023 - 2:57
Škoda da tak pujs svinja slovensko zemljo.
Pepe Vasjebe 23. 01. 2023 - 8:54
Halo! mona lisa a si ti sploh prebral/la/lo kar si napisal/a/o? Tako blatenje, daka diskvalifikacija, sramotenje ne vzdrži osnovne kritične presoje. Kako te ni sram? Primerjat =0 s prijaznimi, simpatičnimi pusjki, oz. pujsi je primer sovražnega govora, ki se ga ne more in ne sme tolerirati. Pujsi so prijazni in koristni, tista zloba od =0 pa ni niti prijazen in ni niti koristen. Pravzaprav je zelo zloben in aroganten in izjemno nekoristen, pravzaprav zelo škodljiv. Prosim da naslednjič izbiraš bolj korektne primerjave iz živalskega sveta, ko delaš primerjave ali paralele z zlobami kot je =0, kovačeva kobila, tea (kvaže?), in pdobnim osebki iz zlobnega dna! Naj ti dam nekaj namigov: - prasica (ne to ni prva dama kralja živali pujska, to je golazen, ki se običajno nahaja v okolici poljskih latrin) - hijena - pijavka - črna vdova (no ta izraz je že rezerviran za šifiljo) - podgana (izraz podganica je sicer že rezerviran za kovačevo kobilo) - ... Pa lep dan želim tebi in vsem bralcem!
Dodaj komentar