Je novinarko portala Necenzurirano z denarjem zalagal tudi Robert Golob?

slika, fotomontaža

Kako lahko nova odkritja v zvezi z domnevnim financiranjem novinarke portala Necenzurirano, vplivajo na potek volitev? V financiranje naj bi bil vpleten tudi Robert Golob, razkriva Bojan Požar.

Novinarko portala Necenzurirano naj bi z denarjem zalagal tudi Robert Golob?

“Verodostojna razkritja, kot je ta primer, seveda lahko močno vplivajo na volitve, in tudi bodo verjetno”, je dejal raziskovalni novinar Bojan Požar v tokratni oddaji Tema dneva na Npva24TV, kjer je z voditeljem Lukom Svetino spregovoril o razkritem financiranju Vesne Vuković, novinarke s portala Necenzurirano, in sicer s strani elektro oligarha Roberta Goloba, ki o zadevi še vedno molči. Glede na to, da je šlo za financiranje z državnim denarjem, bo Golob slej ko prej moral spregovoriti, celotna zadeva pa bo najverjetneje močno vplivala tudi na njegovo politično “stanje” do volitev, saj postaja vedno jasnejša slika, kdo pravzaprav Robert Golob sploh je.

Požareport je poročal, da naj bi podjetje SEE M. & C., d. o. o. v preteklosti prejelo med drugim tudi nakazilo v znesku 103 tisoč evrov od GEN-I, ki ga je do lanske jeseni vodil Robert Golob, vendar o tem tako elektro oligarh in Vukovićeva nista podala nobenih pojasnil. Zgodba se tu še ne bo zaključila.  Zahtevamo odgovor uprave Gen-i.

Povezane objave

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?