Je Tanja Fajon vpletena v pripravo poročila o Sloveniji?

zajem slike, Planet TV

Očitno je Tanja Fajon, čeprav ni bila članica misije, vpletena v pripravo poročila? Njen asistent je na dokumentu pustil sledi?

Je Tanja Fajon pustila sledi v pripravi poročila o Sloveniji

Že dolgo je jasno, da ima ta zgodba izvor v Sloveniji in da sploh ne gre za ugotavljanje dejanskega stanja, ampak za napad na vlado,” je na Twitterju zapisala evropska poslanka in članica misije Evropskega parlamenta v Sloveniji Romana Tomc. Evropsko poslanko in predsednico SD Fajonovo smo prosili za odziv na dokument, ki ga je objavila Tomčeva. Njen komentar bomo objavili takoj, ko ga prejmemo.

Na svojem profilu na družbenem omrežju Twitter je Tomčeva objavila fotografijo, iz katere je razvidno, da je Jure Tanko, asistent Tanje Fajon, posegel v dokument poročila, a je napisano očitno izbrisal. 

“Zgodba je iz Slovenije izvožena z namenom škodovati oziroma rušiti vlado. O tem že dolgo časa govorimo in na to že dolgo časa opozarjamo. To, kar sem opazila v gradivu, je precej zanesljiv dokaz, da je vse to, na kar opozarjamo, dejansko res,” je pojasnila Tomčeva, evropska poslanka iz vrst SDS.

To je, tako, ko Tanjo Fajon dobijo s prstom v marmeladi!

P.M.

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

2 komentarja

Dada 18. 11. 2021 - 13:08
KAJ SE JANŠI DOGAJA V GLAVI... 1. Ukom je izplačal prvo četrtino dolga STA, čeprav je je Vrhovno sodišče že mesece nazaj odločila, da pogodba za izplačilo ni potrebno 2. Vlada je začasno imenovala ista dva tožilca kot ju je Janša dvakrat zavrnil, ker po njegovem ne znata angleško, in tudi odloćba Upravna sodišča ni zadostovala , da bi se JANŠa premislil. Kaj je razlog nihče ne ve. Kakor se pač Janši ""obrne"" v glavi. Mogoče mu je Urška kaj namignila, mogoče se boji obravnave v EU parlaemtu, ali pa mu bosta v našem parlamentu padla dva ministra, VIZJAK IN DIKAVČIČ.
Dada 19. 11. 2021 - 11:50
RESNICA pride na koncu. Iz EU parlamenta poročajo, da je Tomčeva napadla delegacijo še preden je prispela v Slovenijo. Njena tasluga je, da Janša ni sprejel delegacije, istočasno pa jo je kritiziral s twitanjem. ZDAJ JE JASNO. ""Nizozemska liberalka in vodja misije Sophie in 't Veld je v pogovoru za Delo opozorila, da jo je Romana Tomc poskušala diskreditirati, preden je delegacija oktobra sploh šla v Slovenijo. Pisanje poročila je po njenih besedah potekalo po običajnem postopku. »Vse skupine, vključno z EPP, v kateri je gospa Tomčeva članica, so dale svoje prispevke, predlagale spremembe, lahko so čemu nasprotovale. A na koncu smo se strinjali o besedilu. Podprl ga je EPP""
Dodaj komentar