Je to sploh mogoče v “črnem” Kopru na protestu pomagali širiti koronavirus!

Protest v Kopru, slika Twitter, Uroš Jesih

Koronavirus se v tem trenutku ne umirja. Še več na obali celo raste. A kljub temu se je na protest v Koper odpravilo nekaj 100 ljudi, ki so potencialno še širili virus.

Koprčani na protestu pomagali širiti koronavirus

Namesto preprečevati, širiti. Tako, bi lahko dejali za nenormalni prepovedani shod sredi Kopra, kjer šole ostajajo zaprte. V Kopru je trenutno 611 aktivno okuženih ljudi, kar pomeni, da je okuženih 1,2% prebivalstva, tedenski prirast pa je kar 5.7%. regija pa se še vedno nahaja v črnem območju.

Okuženost obalno-kraška regija

Kljub vsem številkam, pa so se danes v Kopru na protestu zbrali tisti, ki jih očitno koronavirus ne prizadene in se požvižgajo na ukrepe. Namesto, da bi širjenje virusa ustavili, ga pomagajo celo širiti. V to pa vpletajo celo svoje otroke, kar je iskreno povedano res neverjetno in obžalovanja vredno.

Pri tem pa je njihovih “spodbujalcev” kar veliko na družbenih omrežjih. Eden takih je tudi od volivcev pozabljeni nekdanji poslanec in najbolj znani svinger Aurelio Juri. Ki s svojimi zapisi ponovno neti nemir med ljudmi: “Bravo Koper! None in nonoti smo z vami. Kaj čmo, to je stanje vladanja JJ! Dela povsem po svoje, stroko odmislil, in mu pristojna ministrica s celotnim SMCje, streže. NSi idem! Da se bomo tega spomnili, ko bomo šli znova volit! Noro,” je zapisal Aurelijo Jurij. No, Avrelija zagotovo volivci še enkrat ne bodo volili, kdo pa si želi “svingerja” v parlamentu.

Sicer pa je izraba otrok za take proteste nekaj, kar se lahko spomnijo le levičarji.

Preberite tudi: Spoznajte Šarčevo kandidatko za DZ RS, ki pomaga širiti virus s protesti?

PM

Povezane objave

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

4 komentarji

Marija Fortič 31. 01. 2021 - 13:33
Ti aktivisti bi pomUstavi morali na Dob.Zaka represivni organi ne opravijo svojega dela?
Dodaj komentar