Jelka Godec (SDS): Pri “linču” v Tarči ne bomo sodelovali?

Jelka Godec, slika SDS

V današnji Tarči bodo govorili koga je bivša vlada zaposlila in kaj bo Golobova vlada naredila s temi seznami. Kot bi bil na čelu vlade še vedno Janez Janša.

V Tarči gre za linč kadrov vlade Janeza Janše?

Oddaja Tarča, tako kot vedno razburja in kot kaže ne bo nič drugače tudi tokrat. V današnji bodo na udaru seznami zaposlitev, ki so jih morala ministrstva po naročilu predsednika vlade Roberta Goloba pripraviti takoj ob prihodu na položaje. Pripraviti so morali spisek vseh kadrovskih sprememb od 1.1.2020 do 1.6.2022. To pomeni, da so pod drobnogled vzeli vse zaposlitve zadnjih dveh mesecev Šarčeve vlade in vse zaposlitve iz časa Janše vlade. Je pa zanimivo, da se brutalnih zaposlitev Golobove vlade ne bodo niti dotaknili.  

»Iz javnih napovedi o vsebini Tarče je razvidno, da bo oddaja namenjena linču ter diskreditaciji posameznikov, ki so tako ali drugače sodelovali z ali v vladi Janeza Janše. V stranki SDS smo se odločili, da pri tovrstnem pogromu ne nameravamo sodelovati. Koncept oddaje, ki nam je bil predstavljen ob povabilu vanjo, je bil zastavljen povsem drugače kot je mogoče razbrati iz sedaj objavljenih javnih napovedi,« je odločitev največje opozicijske stranke komentirala vodja poslanske skupine Jelka Godec.

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

3 komentarji

MOPSEN 16. 06. 2022 - 11:58
Bravo Jelka....treba je dat Rdeče čivave na ignore.
Marijan Babič 16. 06. 2022 - 13:13
Tak se dela,z njimi na off!
mona lisa 17. 06. 2022 - 2:14
Pravilno. V Tarči samo pljuvanje po bivši vladi. Nič pa o svinjarija nove vlade.
Dodaj komentar