Jenullovi “politkolesarji” z neprimerno snežno podobo!

slika: twitter

Poziv k petkovim protestom dobiva novo podobo. Na družbenih omrežjih Jenull in ostali petkovi levičarji pozivajo k zbiranju, poleg pa pripenja fotografijo neprimerne snežne skulpture.

Neprimerna snežna skulptura Jenullovih 

Sin državnega tožilca in (še ne obtožen) vodja pekovih protestov Jaša Jenull in njegovi petkovi levičarski razgrajači  še vedno netijo nemir in spodbujajo sovraštvo do drugače mislečih. A tudi njim je jasno, da njihove petkove vragolije ne bodo prinesle novih volitev, ampak redne, v mesecu aprilu. 

Sicer pa Jenulove razgrajače ob podpori nacionalne televizije in levičarske POP TV še naprej nihče ne nadzira in policija jim ne preprečuje zborovanja, da lahko počenjajo vse, kar se jim zljubi. Tokrat so iz snega, verjetno po sistemu Mladega foruma SD, naredili neprimerno snežno skulpturo, verjetno namenjeno poslancem v Državnem zboru. Danes naj bi tako pekli kostanje in zbirali oblačila za (ne boste verjeli) migrante.

Jaša Jenull in tisti ostanek levičarskih

 

Povezane objave

IZREDNA NOVICA! Neuradno! Z vrha NIJZ odstopil Milan Krek!

SDS vložila dovolj podpisov za razpis referenduma o vladi!

DZ zavrnil predlog SDS za referendum o RTV. Tega je napovedal Vili Kovačič

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več