Jerca Korče bi zvijala roke DeSUS-u in SMC, ker ne pihajo v njen rog.

slika: družbeno omrežje

Poslanka LMŠ Jerca Korče še vedno misli, da je sama na svetu s svojo ideologijo in socialističnim pogledom na demokracijo v Sloveniji.

JERCA KORČE KAR PO SOCIALISTIČNO

Po tem, ko je t.i. kul opozicija spet dobila zalet po referendumu, nekateri poslanci spet razmišljajo o vložitvi konstruktivne nezaupnice. A če ne bo 46 glasov ponoven poskus konstruktivne nezaupnice ne bodo šli, je pripomnil predsednik LMŠ Marjan Šarec. Poslanka Jerca Korče pa se je zadeve lotila bolj zavzeto in poudarila, da se bodo morali Franc Jurša, Branko Simonovič in Ivan Hršak odločiti, ali bodo še naprej podpirali to vlado. Okrcala je tudi stranko SMC in poslanca manjšin. Korčetova bi torej spet “zvijala roke” in poslancem govorila kako naj volijo?

Po navedbah poslanke LMŠ Jerce Korče naj bi opozicija trenutno imela 43 glasov, do 46 manjkajo trije glasovi, ki se skrivajo v poslancih stranke DeSUS – to so Franc JuršaBranko Simonovič in Ivan Hršak. “Sami pri sebi bodo morali razmisliti, ali bodo še naprej podpirali to vlado. Priložnost imajo pri vsakem glasovanju. Pred nami je glasovanje o zakonu o nalezljivih boleznih, ministrskem kandidatu in demografskem skladu. Tukaj bodo pokazali, ali so opozicija in ali so pogovori o konstruktivni nezaupnici sploh smiselni,” je dejala Korčetova in izpostavila, da v stranki LMŠ ves čas poudarjajo, da so predčasne volitve edina logična poteza. Nekateri očitno res ne lečijo socializma od demokracije.

In logična poteza po naslednjih volitvah je, da taki poslanci nikoli več ne vidijo državnega zbora.

P.M.

Povezane objave

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

Ruski hekerji nad Natašo Pirc Musar

POZOR! Zaradi naleta treh vozil zaprt del štajerske avtoceste, nastajajo zastoji