Joc Pečečnik, Golobu: “Pripravljamo se na vojno z vlado!”

Joc Pečečnik, slika Nova24TV / zajem slike

Podjetnik Joc Pečečnik je živi dokaz, da so v Sloveniji sanje mogoče, a le če delaš pošteno. V oddaji Ena na ena je voditelju Urošu Slaku povedal tudi nekaj pikrih na račun nove vlade.

Pečečnik napovedal nekaj krepkih na račun vlade Roberta Goloba

Pečečnika je strah namreč signalov, ki jih dobiva od nove vlade, načina, na katerega nova vlada izraža svoj pogled na podjetništvo, na ljudi, ki ustvarjamo. Ne bom kritiziral vlade, dali jim bomo svojih 100 dni, če je treba, da pokažejo kaj mislijo, ampak – če bi država skrbela, da bi bilo v Sloveniji pet odstotkov takih ljudi, kot sem jaz, ki iz praktično nič naredimo nekaj stomilijonsko podjetje, potem bi bila naša država najbogatejša na svetu, je  Joc Pečečnik v oddaji Ena na ena na POP TV.

Dejal je da tej državi lahko le bog pomaga. Pravi, da je absolutno prav, da tisti, ki imajo več denarja prispevajo, vendar so tudi tukaj limiti. “Država mora skrbeti, da je varno, da je okolje stabilno,  Ravno okolje pa je nestabilno in ravno je podjetništvo zaživelo, mi pa se vračamo v neke stare dneve strahu nekega socializma,” je dejal Pečečnik.

Pečečnik pravi da Roberta Goloba pozna, ker je v isti poslovni hiši, kot on. Kot je dejal je pomagal tudi njegovemu klubu in dobil od njega dobil tudi jasna stališča o politiki podjetništva. A pravi, da če je Golob blefiral, glede podjetništva, napovedujejo podjetniki vojno.

[color-box color=”yellow”] Pečečnik: “Ne vem kaj bo tukaj ostalo če delo ne bo vrednota!”[/color-box]

(video in vir POP TV)

 

Povezane objave

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

2 komentarja

Nata 12. 06. 2022 - 9:04
Bravo! Saj človeku, ki dela in z delom več zasluži, res odnese pokrov ob nebulozah te vlade!! Le kaj ste izvolili Slovenceljni?? Najslabše od najslabšega! Sramotno za državo pa je to. s čigavo pomočjo!! Z njenim sodstvom in z US na čelu!!
Pepe Vasjebe 12. 06. 2022 - 15:24
Je bi ga, Slovenci smo mogoče pridni, saj se spomnite tistega plakata izpred 30 in več let: 'Deželi s 4 milijoni pridnih rok se ni bati prihodnosti'. Že takrat ni nihče govoril o pametnih ljudeh. Pridni in neumni, to smo Slovenci. In na zadnjih volitvah smo to jasno in glasno dokazali. No mogoče smo sedaj samo še neumni pa precej manj pridni. Da pa smo neumni je pa dokaz, da se 4x, 5x zaporedoma pustimo nategnit murgelskemu škratu, ki nam predstavi nov obraz, ki bo rešil Slovenijo. Pa se je še vedno iskazalo, da je nov obraz samo levico rešil pred Janšo. Tako bo tudi tokrat in tudi naslednjič, in naslednič, naslednjič. Če parafriziram Einsteina: Vse je omejeno (menda celo vesolje) le neumnost slovencelnov je neomejena!
Dodaj komentar