Asta Vrečko odpustila Jožeta Dežmana?

Jože Dežman, slika Demokracija

Nekdanji direktor Muzeja novejše zgodovine Slovenije Jože Dežman, ki je bil po ustanovitvi prezaposlen v Muzej novejše in sodobne zgodovine Slovenije, naj bi prejel odpoved pogodbe o zaposlitvi. 

Jože Dežman, nekdanji direktor Muzeja novejše zgodovine Slovenije, je, kot je sporočil, v torek prejel odpoved pogodbe o zaposlitvi. Dežman je bil po ustanovitvi Muzeja novejše in sodobne zgodovine Slovenije prezaposlen v omenjeni muzej, je pa pozneje prejel odredbo o neprihajanju na delo. 

Kot je zapisal Dežman, mu je bila “po posebni kurirki vročena redna odpoved pogodbe o zaposlitvi iz razloga nesposobnosti”. Pred tem, v torek zjutraj, je Dežman sporočil, da odločbe o odpustu še nima, le odredbo o neprihajanju na delo. O z6čemer smo pisali že včeraj na našem portalu, TUKAJ!

Kot piše Demokracija, je Dežman zapisal, da je v “roke dobil le dva obrazca”, da je bil “tam okoli 20. februarja odjavljen iz Muzeja novejše zgodovine Slovenije in prijavljen v Muzeju novejše in sodobne zgodovine Slovenije”, nato je dobil odredbo o neprihajanju na delo z dne 22. marca.

Očitno se uničenje Slovenija s strani Aste vrečko nadaljuje?

Povezane objave

To je zmagovalna vožnja Primoža Rogliča #video

Pirati bi s popačeno kampanjo radi omejevali župane?

Totalitarni prijemi Ustavnega sodišča? Novi24 TV zablokirali dostop do informacij?

1 komentar

marker 29. 03. 2023 - 13:13
Asta je odpustila Dežmana , zaposlila pa bo radiator.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več