Kaj je včeraj podžgalo gasilce, da so nagnali ministrico za javno upravo s shoda?

zajem slike

Tudi Golobova vlada, ki jo levi mediji še vedno kujejo v nebo je doživela kako je, ko lažeš in . Poklicni gasilci so pred ministrstvom za javno upravo povedali svoje in nagnali ministrico, ki je prišla na shod.

Predsednik sindikata poklicnih gasilcev David Švarc zavrača navedbe, da so proti ministrici Sanji Ajanović Hovnik in ministru Marjanu Šarcu leteli predmeti. Očitno sta oba ministra svojim naklonjenim novinarčkom potožila kako hudo je bilo poslušati očitke o svoji nesposobnosti. 

Ministrica na shod ni bila povabljena in je sama želela govoriti, je niso skušali utišati. je za 24ur zvečer dejal predsednik sindikata poklicnih gasilcev David Švarc “Jaz sem ji povedal, da sredi shoda ne more dobiti besede, da danes govorijo gasilci, da pa bo besedo dobila na koncu. Vendar kar je povedala, je pri fantih spodbudilo še več nezadovoljstva,” na očitke ministrice odgovarja predsednik sindikata poklicnih gasilcev. Saj je očitek da ne bo nihče od gasilcev ne bo pod minimalno plačo gasilce pognalo v zrak. Saj si zaslužijo veliko več, kot minimalno plačo.

Tudi v oddaji24ur zvečer je predsednik sindikata poklicnih gasilcev David Švarc, ministrici  Sanji Ajanović Hovnik povedal svoje!

vir/video: 24ur zvečer

Povezane objave

Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Na RTV bi ukinjali oddaje in varčevali, a poglejte te plače zaposlenih

Danes na protest sindikat javnega sektorja, zaposleni v zdravstvu in poklicni gasilci

4 komentarji

Petat 17. 02. 2023 - 9:01
Evo to je maršal twito iz ozadja, gasilec peta stopnja čez 2200,€ pa kaj bi radi???, če im je to premalo naj menja službo naj gre v gradbenu firmu za 1300€.pa še mora delat.
AOMORI 17. 02. 2023 - 11:55
Ne seri! Pojdi ti pobirat razmesarjenega človeka, z odtrgano glavo v prometni nesreči!
Anton Ljubi 18. 02. 2023 - 10:52
Ka pa ministrica? Ona ima tudi premajhno pa toliko drajsa po klopeh
Slovenec 33 20. 02. 2023 - 7:12
Slovenija je okupirana država in okupatorji se bojijo lastne sence.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več