Kaj pomeni za ljudi, da je vladi Levica? Anketa!

Stranka Levica, kateri se je za las uspelo prebiti v parlament, bo odšla v bodočo vlado Roberta Goloba. Za nekaere je že napoved zastrašujoča, ljudi pa dejansko ta poteza zelo skrbi.

Bo Slovenija z Levico v vladi postala druga Venezuela?

Program Levice nas bo popeljal nazaj v najbolj trde komunistično-socialistične čase? Na krajši rok je program neizvedljiv, če jim bo v novi vladi uspelo zastaviti nastavke, pa bo to ubijajoče tako za gospodarstvo kot družbo. Piše Demokracija.

Namen Levice je posegati na prav vsa področja tržnega gospodarstva. S tem bodo odgnali vse tuje investitorje, ki so v Sloveniji pomembno gonilo gospodarske rasti, razvoja in blaginje.  

V Levici si prizadevajo za vzpostavitev delavskega soupravljanja podjetij, vstop delavcev v lastništvo, delavske prevzeme in ustanovitev zadrug. Takšno stanje smo v državi že imeli in vemo, da je to vodilo v propad. Zdaj to sicer imenujejo »demokratičen ekološki socializem«, kar pa je le besedna igra. Delavsko soupravljanje po njihovi meri namreč ne prinaša razvoja, zadruge prav tako ne. Izjave Mihe Kordiša, da je treba podjetnike »z bajoneti sterati v morje«, so še žive.  Pomenijo pa le, da bodo tuji investitorji odšli iz Slovenije. Ne samo tuji, tudi domači bodo svoje znanje prenesli drugam, kjer razvijajo sodobno podjetniško okolje in ustvarjajo podjetniško svobodo, ki edina zagotavlja razvoj in blaginjo. 

Miha Kordiš: »Kapitalistično kontrarevolucijo obrat do zadnjega beliča, nato pa z bajoneti sterat v morje. Pa naj plavajo do velikega brata v Miamiju. Brez rokavčkov.«

Najbolj pa bodejo v oči besede Slavoja Žižka, ki je dejal, da je Levica zmerna in umirjena stranka-

Tu pa je učna ura za Kordiša in ostale

Kakšno, pa je vaše mnenje o Levici v vladi?

 

Povezane objave

Ustavno sodišče je dolgo pacalo, na koncu pa povedalo: “Janša je nedolžen!”

Golob nad svojega tovariša Kučana. Marta Kos brez podpore SD

Kandidat za predsednika države tudi Anže Logar?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več