Kako direktor Pošte Slovenija plačuje svojo naklonjenost Robertu Golobu?

Še ena Golobova sramota, oziroma plačevanje uslug Golobu za lojalnost, tokrat prihaja iz pošte ravno v času, ko uslužbenci stavkajo.

Zaposleni protestirajo zaradi mizernih plač, zaradi zapiranja poštnih poslovalnic in zaradi razprodaje poštnega premoženja, slabih odnosov v podjetju in še vrsto drugih svari. Govori se, da bi se na pošti prav tako radi znebili “janšistov”? A direktor, plačuje oziroma kupuje naklonjenost predsednika vlade Goloba. Piše portal Požareport.

Pošta Slovenije namreč izdatno financira Odbojkarski klub Gorica. Ki ga j do volitev vodil Golob. Za svojo zamenjavo, pa je nastavil  dolgoletnega tesnega sodelavca iz Gen-I Dejana Paravana, ki kmalu po Golobovi volilni zmagi postane še predsednik uprave Gen Energije. No in ta “obubožana” Pošta Slovenije, s sedežem v Mariboru, je samo v letošnjem letu je Pošta Slovenije, potem ko se je Golobova vlada znebila Tomaža Kokota, ker je delal preveč pošteno, namenila odbojkarjem iz Nove Gorice, kar 30.000 evrov. (vir: ERAR).

Nič ni narobe, če pošta vlaga v šport in podpira odbojkarje, a zanimivo pri tem je to, da ima pošta sedež v Mariboru, kjer pa v šport in razvoj mladih športnikov ne vlaga nič, oziroma skoraj nič. Očitno so še ljudje, ki še vedno lahkoverno plešejo ob Golobovih neumnostih.  

 

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

2 komentarja

Čunga Lunga 28. 11. 2023 - 15:00
Vesel, res vesel sem ,da zaradi takšnih idiotov Pošta Slovenije propada. Podobno kot ELAN,ki ga je omrežila partija.
Vipavec 29. 11. 2023 - 23:54
Najprej delavci potem pa šport naj se sami financira če hoče igrati. Zjutraj spijo potem se cel dan prebujajo zvečer igrajo in izgubijo potem so vsi krivi samo oni ne. Delavec diha pa na škrge ki se vse to sofinancira.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več