Kako je dr. med. Federico V. Potočnik, poslanki Korčetovi zavezal jezik?

slika: družbeno omrežje

Šarčevi poslanci se ne zavedajo položaja zdravnikov. Še več, ljudem prodajajo pravljice, da se ljudi s koronavirusom straši.

Neumnosti Jerce Korče




Kot ponavadi se poslanka LMŠ Jerca Korče oglaša z neumestnimi pripombami. Če ne veste, to je tista poslanka, ki se jo je prijel vzdevek “lažniva Jara”, še iz časa Šarčeve vlade.  Včeraj je na tviterju zapisala: “Glej ga zlomka. In vse to jim uspeva brez strašenja ljudi, brez ‘govorca’, brez afer tipa ‘reševali smo življenja’, brez trganja ustave,…”

Je pa Jerci zaprl usta dr. med. Federico V. Potočnik: “Glih iz dežurstva. COVID oddelki po SLO so praktično vsi polni. Postelje iščemo po vseh bolnišnicah, dežurni kolegi so v stiski. Dva sem dal na intenzivo, eden (mlad!!) takoj intubiran. Predstavljajte si moje občutke, ko berem mnenje poslanke, da “strašimo ljudi.”

Pojasnilo: COVID oddelke odpiramo in širimo glede na potrebe, zdaj jih bo treba spet, ker je okužb vse več. Reorganizacije dela in kadra potekajo vsakodnevno. Delamo kar lahko s tem kar imamo. Diskvalifikacij našega dela pa prosim ne.

Upamo, da je dr. med. Federico V. Potočnik sedaj Jerci Korče pojasnil vse, kar jo zanima in da bo to zadostovalo!

MG


Povezane objave

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco