Kako veljaki SD, preko vez pridejo do državnega posla, v višini 18.300 evrov?

slika Nova24TV

Kaj je to tista stranka, ki se je vedno zavzemala za poštenost in pravičnost? A na žalost na papirju. Ja to je stranka SD. Sedaj ko so spet) pri koritu, pa pri njih pridno služijo strankarski kolegi?

Stranka kjer marsikaj zapišejo, a ne uresničijo, Socialni demokrati so spet na udaru. Predvsem bode v oči dejstvo, da posle dobro premešajo z domačimi silami, saj za državni denar ne gre skrbeti. Kot Piše večer je Ministrstvo za pravosodje pod vodstvom Dominike Švarc Pipan iz vrst Socialnih demokratov 24. julija lani sklenilo pogodbo s podjetjem PPP, ki ga vodi strankarski kolega ministrice in nekdanji predsednik podmladka SD Andrej Omerzel. Gre za enoletno pogodbo v višini 18.300 evrov, prek katere izvajalec poskrbi za koordinacijo digitalizacije v pravosodju. 

Andrej Omerzel. Stranka SD, Slika zajem slike

Če zanemarimo dejstvo, da gre za strankarskega kolega, ki je slučajno dobil ta posel, pa je zanimivo, da je Omerzel vpisal svoje podjetje v poslovni register komaj mesec dni pred sklenitvijo posla.  In še to. Ponudbo je zanimivo, oddalo le podjetje PPP.  In sprašujemo se, kakšno je ozadje njegovega sodelovanja s pravosodnim ministrstvom?

Glede na to, da gre pri Andreju Omrzelu za mladega člana stranke SD, so ga očitno na stranki zgodaj začeli učiti, kako uspešno  biti pri koritu?

Povezane objave

To je zmagovalna vožnja Primoža Rogliča #video

Pirati bi s popačeno kampanjo radi omejevali župane?

Totalitarni prijemi Ustavnega sodišča? Novi24 TV zablokirali dostop do informacij?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več