Kakšen pogrom nad zapisom Tanje Fajon na tviterju

Tanja Fajon, fotomontaža - Demokracija

Tanja Fajon, očitno še ni prebolela katastrofalnega poraza Socialnih demokratov na zadnjih volitvah. Še več, obnaša se, kot bi zmagala.

Pogrom nad zapisom Tanje Fajon

Tanji Fajon se spet smeji. Kljub katastrofi na volitvah je srečna. Njena stranka je prišla spet na pozicijo, ki bo lahko vladala, dobila je mesto ministrice, zaposlila bo lahko  svoj odvečni kader, ki je ostal na suhem, skratka prava politična idila. Tako lahko proslavlja uspeh čisti politični “luzer”. 

Kar gre Tanji Fajon dobro, pa je pisanje neumnosti na njenem twitter profilu. Po njenih zapisih, je še vedno vsega kriva odhajajoča vlada Janeza Janše in podobni bodo njeni zapisi verjetno še nadaljnjih 30 let. Se je pa pod njeno objavo o “nagajanju” odhajajoče vlade, nabralo kar veliko jeznih komentarjev, Tako je zapisala:

Vlada v odhajanju ne zmore priznati rezultata volitev. Namerno ustavlja razvoj Slovenije. Z nadaljevanjem škodljivih potez žali državljanke in državljane RS. Posvetovalni referendum pa zlorablja za celjenje lastnih ran in travm. Zamud pri imenovanju nove vlade ne bo!

 

Nemalo jeznih komentarjev je pospremilo ta zapis Tanje Fajon. Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih (nelektorirano):

-Preslikava vašega obnašanja. V dveh letih poglejte, kakšno sranje ste delali v DZ. Vsak teden ste sproducirali vsaj dve fake aferi. Pa interpelacije, ustavne, pa vaši kandidati za PV-ja. Dve leti samih norosti. (Brane)

-T. Fajon – SDS ne more blokirati nečesa, kar (še) ne obstaja. Vašo bodočo vlado mislim. P.S. Spomnite se svojega škodljivega blokiranja prejšnje vlade, od prvega do zadnjega dne ste jo blokirali. In, ja, bumerangi se vračajo tja, od koder so bili vrženi, zato ne jočite. (le Brane)

-S tako katastrofalno nesposobno vlado, ki se obeta Sloveniji, se pošten Slovenec lahko samo prime za glavo in poskuša preživeti ta čas, ko boste udbokomunajzarji na oblasti. (lotta šega)

-Naj vam povem direktno. 120% podpiram, da vas je*ejo (boljšega izraza ni) v glavo vsak dan, na vsakem koraku. Kot ste to sami počeli ves čas, sedaj pa izkusite svoj lek. Moralno pa je to prav, ker vaša koalicijska pogodba je škodljiva. Zarota proti pridnim in sposobnim.(M. Ukelj)

-Vi govorite o rezultazih volitev, ko pa so volivci pred prag pognali SAB in LMŠ?! A ste pri zavesti?! In veliko teh akterjev bi zdaj zasedalo točno te fotelje na teh ministrstvih, ki so samemu sebi namen. Ne gre za priznanje rezultata. (Borut Petrič)

-Ene stranke upoštevajo demokracijo in vlagajo predloge v Državni zbor. Vaši pa biciklarijo in se samookličejo za ljudstvo pred parlamentom! (Stanko0000)

-Ga. Fajon, po vaše opozicija ne sme vlagati predlogov za zakone, opozarjati in nasprotovati. Kaj ste pa vi delali dve leti in še nekaj nazaj in do danes ali ste dali 100 dni miru ob prevzemu vlade desni opciji? NISTE in zelo ste NAGAJALI. (Nikolaj)

– Lažje se je ukvarjati z opozicijo, kot se pretvarjati da delaš nekaj, za kar vsi vedo, da o tem nimaš pojma. Glede na reference nastale vladne ekipe to ukvarjanje z opozicijo zna potrajati (Yosemite)

-Tanja, včasih je boljše, če si modro tiho. Volitve si izgubila, kot se noben komunist v Sloveniji. In ce ne bi bilo 90% medijev na vasi strani, ne bi dobila niti 4%. Za Razvoj Slovenije ste pa največja cokla Vi. Že 70 let. (Jani H.)

 

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi